![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dość okłamywania Graczy!
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 1 Sie 2013, o 12:32 Posty: 180 Miejscowość: Salem Podziękowano: 347 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy Nick w grze: AvadKevadra Serwer: Tolnor ![]() |
Jako że dawno nie było mojego tematu na forum to zaczynamy ostrą jazdę. Ponawiam pytania do Ekipy:
1) Ile jeszcze Wam zajmie sprawa fyo/gmo? Nie interesuje mnie odpowiedź typu kiedyś tam zrobimy, pracujemy nad tym etc. Konkretny termin, dość oszukiwania graczy w tym temacie! 2) Kiedy zrobicie coś z patologią pvp? Skoro to tylko część gry to czemu jest obowiązkowa? 3) Jakieś plany z reformą petów/watahy w najbliższym czasie czy przyjdzie nam jeszcze poczekać? 4) Co z reformą gildii? Dalej stoi w miejscu? 5) Jest w Ekipie ktoś odpowiedzialny za pr i kontakt z graczami? 6) Kontroluje ktoś inżynierów z naboru? Czy róbta co chceta? 7) Co z wolnością słowa w Karczmie? Póki co tyle wystarczy, jak mi się coś przypomni to jeszcze tu wpadnę. PS. Pytanie dodatkowe nr. 1 Czy ekipa Taerna może ustosunkować się do tej całej Taernopedii? I czy Ekipa wyobraża sobie żeby np. Sony Music Poland pozwalało sobie na promocje pobierania pirackich mp3 na swoich stronach? PS. Pytanie dodatkowe nr. 2 Czy podszywanie się pod ekipę nie jest czasem zabronione przez regulamin? Czy ekipa w końcu zrobi z tym porządek czy dalej będą równi i równiejsi? _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." Ostatnio edytowany przez AvadKevadra, 9 Paź 2019, o 22:14, edytowano w sumie 1 raz |
|
9 Paź 2019, o 10:39 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 13 Lut 2018, o 02:39 Posty: 18 Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 44 razy Serwer: Tolnor ![]() |
A co Ci sie tam nie podoba w tej taernopedii znowu?
![]() |
|
9 Paź 2019, o 11:51 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 24 Sty 2016, o 13:10 Posty: 51 Miejscowość: Wakanda Podziękowano: 68 razy Otrzymanych podziękowań: 64 razy Nick w grze: Tchala Serwer: Ostlor ![]() |
Ja samozwańczy naczelnik tego forum odpowiem jak tylko mogę na Twoje jakże wyrafinowane wymagania. A dokładnie odpowiem jak się sytuacja ma od 2014 roku.
1. Jeżeli Cie nie interesuje odpowiedź typu "pracujemy nad tym" to polecam nie zadawać pytań ![]() 2. Nie ma żadnej patologii pvp. Ja nazywam takich jak Ty mienso armatnie. 3. Przyjdzie poczekać, wszystko w planach ale no 3D mamy od 2016 roku. Nie marudź! 4. Stoi i nigdzie nie ucieka. 5. Zwerbujemy cały sztab ludzi byle zaspokoić i udogodnić komunikacje "Cesarzowi" pretensji, oczekiwań ciągłych od ekipy. 6. Nie mam zielonego pojęcia aczkolwiek na blogu napisali że testują "3D" przed PGA - trzeba im wierzyć! Bo ekipa nigdy nie kłamie! 7. Wolność słowa występuje wystarczająco - musimy się nawzajem znosić czyli wszystko ok. Taernopedia to samozwańcza grupa bojowa walcząca z brakiem dezinformacji od strony twórców XD. Mam nadziej że rozwiałem Twoje wątpliwości jakże dla naszej wspaniałej ekipy. _________________ Dr 140 ~ Elektorr Sh 121 ~ Tchala "Gdy inni ślepo podążają za prawdą Ty pamiętaj - NIC NIE JEST PRAWDĄ Gdy innych ogranicza prawo lub moralność Ty pamiętaj - WSZYSTKO JEST DOZWOLNE" |
|
9 Paź 2019, o 13:43 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 29 Gru 2014, o 00:22 Posty: 95 Miejscowość: Mokotów Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 148 razy Nick w grze: Postrach Serwer: Tolnor ![]() |
no wlasnie co do tych rownych i rowniejszych to troche beka bo zazwyczaj niewygodnych eliminuja, a jak widac dobrze sie trzymasz.
_________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. ![]() |
|
13 Paź 2019, o 15:56 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 1 Sie 2013, o 12:32 Posty: 180 Miejscowość: Salem Podziękowano: 347 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy Nick w grze: AvadKevadra Serwer: Tolnor ![]() |
CzaRus napisał(a): no wlasnie co do tych rownych i rowniejszych to troche beka bo zazwyczaj niewygodnych eliminuja, a jak widac dobrze sie trzymasz. Może dlatego że nie pomawiam tylko zwyczajnie się pytam? _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
13 Paź 2019, o 16:26 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 20 Lip 2018, o 10:05 Posty: 31 Miejscowość: Opole Podziękowano: 38 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy Nick w grze: Sanctuary Serwer: HardCore ![]() |
Avad na GMa, zbieram podpisy
_________________ http://prntscr.com/lujegx skin Kaishi |
|
13 Paź 2019, o 16:32 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 24 Sty 2016, o 13:10 Posty: 51 Miejscowość: Wakanda Podziękowano: 68 razy Otrzymanych podziękowań: 64 razy Nick w grze: Tchala Serwer: Ostlor ![]() |
Ich Bin Plox napisał(a): Avad na GMa, zbieram podpisy Więcej podpisów będzie jak "pozbyć się Avada" xd _________________ Dr 140 ~ Elektorr Sh 121 ~ Tchala "Gdy inni ślepo podążają za prawdą Ty pamiętaj - NIC NIE JEST PRAWDĄ Gdy innych ogranicza prawo lub moralność Ty pamiętaj - WSZYSTKO JEST DOZWOLNE" |
|
14 Paź 2019, o 14:51 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |