Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dość okłamywania Graczy!
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Jako że dawno nie było mojego tematu na forum to zaczynamy ostrą jazdę. Ponawiam pytania do Ekipy:
1) Ile jeszcze Wam zajmie sprawa fyo/gmo? Nie interesuje mnie odpowiedź typu kiedyś tam zrobimy, pracujemy nad tym etc. Konkretny termin, dość oszukiwania graczy w tym temacie! 2) Kiedy zrobicie coś z patologią pvp? Skoro to tylko część gry to czemu jest obowiązkowa? 3) Jakieś plany z reformą petów/watahy w najbliższym czasie czy przyjdzie nam jeszcze poczekać? 4) Co z reformą gildii? Dalej stoi w miejscu? 5) Jest w Ekipie ktoś odpowiedzialny za pr i kontakt z graczami? 6) Kontroluje ktoś inżynierów z naboru? Czy róbta co chceta? 7) Co z wolnością słowa w Karczmie? Póki co tyle wystarczy, jak mi się coś przypomni to jeszcze tu wpadnę. PS. Pytanie dodatkowe nr. 1 Czy ekipa Taerna może ustosunkować się do tej całej Taernopedii? I czy Ekipa wyobraża sobie żeby np. Sony Music Poland pozwalało sobie na promocje pobierania pirackich mp3 na swoich stronach? PS. Pytanie dodatkowe nr. 2 Czy podszywanie się pod ekipę nie jest czasem zabronione przez regulamin? Czy ekipa w końcu zrobi z tym porządek czy dalej będą równi i równiejsi? _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." Ostatnio edytowany przez AvadKevadra, 9 Paź 2019, o 22:14, edytowano w sumie 1 raz |
|
9 Paź 2019, o 10:39 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
A co Ci sie tam nie podoba w tej taernopedii znowu?
|
|
9 Paź 2019, o 11:51 |
|
|
Uczeń Simona
|
Ja samozwańczy naczelnik tego forum odpowiem jak tylko mogę na Twoje jakże wyrafinowane wymagania. A dokładnie odpowiem jak się sytuacja ma od 2014 roku.
1. Jeżeli Cie nie interesuje odpowiedź typu "pracujemy nad tym" to polecam nie zadawać pytań 2. Nie ma żadnej patologii pvp. Ja nazywam takich jak Ty mienso armatnie. 3. Przyjdzie poczekać, wszystko w planach ale no 3D mamy od 2016 roku. Nie marudź! 4. Stoi i nigdzie nie ucieka. 5. Zwerbujemy cały sztab ludzi byle zaspokoić i udogodnić komunikacje "Cesarzowi" pretensji, oczekiwań ciągłych od ekipy. 6. Nie mam zielonego pojęcia aczkolwiek na blogu napisali że testują "3D" przed PGA - trzeba im wierzyć! Bo ekipa nigdy nie kłamie! 7. Wolność słowa występuje wystarczająco - musimy się nawzajem znosić czyli wszystko ok. Taernopedia to samozwańcza grupa bojowa walcząca z brakiem dezinformacji od strony twórców XD. Mam nadziej że rozwiałem Twoje wątpliwości jakże dla naszej wspaniałej ekipy. _________________ Dr 140 ~ Elektorr Sh 121 ~ Tchala "Gdy inni ślepo podążają za prawdą Ty pamiętaj - NIC NIE JEST PRAWDĄ Gdy innych ogranicza prawo lub moralność Ty pamiętaj - WSZYSTKO JEST DOZWOLNE" |
|
9 Paź 2019, o 13:43 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
no wlasnie co do tych rownych i rowniejszych to troche beka bo zazwyczaj niewygodnych eliminuja, a jak widac dobrze sie trzymasz.
_________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. |
|
13 Paź 2019, o 15:56 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
CzaRus napisał(a): no wlasnie co do tych rownych i rowniejszych to troche beka bo zazwyczaj niewygodnych eliminuja, a jak widac dobrze sie trzymasz. Może dlatego że nie pomawiam tylko zwyczajnie się pytam? _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
13 Paź 2019, o 16:26 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Avad na GMa, zbieram podpisy
_________________ http://prntscr.com/lujegx skin Kaishi |
|
13 Paź 2019, o 16:32 |
|
|
Uczeń Simona
|
Ich Bin Plox napisał(a): Avad na GMa, zbieram podpisy Więcej podpisów będzie jak "pozbyć się Avada" xd _________________ Dr 140 ~ Elektorr Sh 121 ~ Tchala "Gdy inni ślepo podążają za prawdą Ty pamiętaj - NIC NIE JEST PRAWDĄ Gdy innych ogranicza prawo lub moralność Ty pamiętaj - WSZYSTKO JEST DOZWOLNE" |
|
14 Paź 2019, o 14:51 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |