Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
motyl i obroza
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
czesc, szybkie pytanie
czy leczenie jest uwazane jako atak wg taktyk motyla? zastanawiam sie czy zdjac basteje i chodzic w jakiejs rarowej/husku, czy nie ma to za bardzo sensu |
|
17 Lis 2019, o 00:25 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Tak.
Na motyla basteja, ponieważ pet nie ma zr, więc jest mu potrzebny deff, a nie zabawa w ataki i przedłużanie walki. _________________ http://prntscr.com/lujegx skin Kaishi |
|
17 Lis 2019, o 02:26 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Tutaj trzeba spojrzeć na problem z 2stron, basteia daje deff, ryngraf z modli pancerze i hp więc na jakiegoś magicznego bosa jest lepszy, a husek pomaga na low lvl bo właśnie wtedy motyl robi dość duże dmg, każda rzecz to jakaś opcja, ale ja i tak polecam basteje, a klasa na jaką motyl się opłaca najbardziej to ryc/vd gdzie indziej jest wg mnie dużo słabszy
_________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
|
17 Lis 2019, o 08:45 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
mam bastaje na motylu, ale osobiście nie polecam. mimo, że teoretycznie pomaga w przeżywalności motylowi, nie gwarantuje ona tego, że motyl nie bedzie atakował, tylko sie leczył. leczenie jest traktowane jako atak, zakladasz basteje- zabierasz mu pa z ataków na korzyść defa = nie daje pa w atak/leczenie (nie wiadomo, jak by je wykorzystał. polecał bym kupić ryngraf z modli/zwykły ryngraf pod duża ilosc hp
_________________ 13,09,2019 Epik Imisindo został zdobyty. 26,09,2019 Udało ci się osiągnąć 140 poziom |
|
17 Lis 2019, o 11:18 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Testowałem motyla i basteja nie wypływala na częstotliwość leczenia, nawet ją podniosła ale mało więc uznaje te zmianę za coś w granicach tolerancji losowosci leczenia
_________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
|
17 Lis 2019, o 12:56 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Przydatny motyl to żywy motyl, a basteja pomaga mu w przetrwaniu na niższych levelach kiedy nie ma jeszcze zapasu hp i potrafi padać od byle czego. O zdjęciu bastei motylowi zaczęłam myśleć dopiero w okolicach 100 levela (jego setnego lev dla uściślenia),kiedy postanowił umierać rzadziej ode mnie, ale nadal z niej nie zrezygnowałam, ponieważ mam wrażenie, że ta basteja wciąż podnosi jednak jego IQ. W niej rozsądniej atakuje, leczy porównywalnie, nie szasta tak maną co dla mnie ma znaczenie. Rary z modły jak najbardziej tak, ale do 95 lev basteja powinna być, chociaż na zmianę na trudniejsze walki.
_________________ Na Taernie od 17.03.2011 Tylko S3 i Ostlor. Tak, nie dropnęłam epika,ale za to umiem drogo umierać jak mało kto :p |
|
18 Lis 2019, o 21:25 |
|
|
Uczeń Simona
|
okej, dzieki wielkie.
basteja zostanie poki co i ewentualnie pozniej pomysle o innym ryngrafie na zmiane |
|
18 Lis 2019, o 22:50 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam, posiadam motyla na 121 lvl i osobiście basteje przetopiłem. Najbardziej polecam Xantorn.
_________________ Imisindo Imisindo |
|
20 Lis 2019, o 15:29 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |