Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Duma Taernu na Instagramie.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Czy Ekipa planuje swoją obecność na Instagramie? Byłby to plus w relacjach z graczami. Póki co udało mi się znależć tylko hasztag #theprideoftaern.
_________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
7 Lis 2019, o 10:31 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Najpierw Avad podbija Fejsbuka i grupę tamtejszą, a teraz Insta o.O Avadzie czy aby nie wymagasz od ekipy zbyt wielu form mediów społecznościowych do kontaktu z graczami?
_________________ PrimeCover Druid 112 lvl ~Tolnor *I feel change in the air* |
|
7 Lis 2019, o 12:46 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
PrimeCover napisał(a): Najpierw Avad podbija Fejsbuka i grupę tamtejszą, a teraz Insta o.O Avadzie czy aby nie wymagasz od ekipy zbyt wielu form mediów społecznościowych do kontaktu z graczami? W XXIszym wieku to konieczność i nie podbijam fb tylko insta i snapa. A w poście chce merytorycznej odpowiedzi bez zbędnego napinania się. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
7 Lis 2019, o 12:53 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Dla mnie to trochę niezrozumiałe i nie pojęte czasy, gdzie trzeba zakładać xxx kont na xxx stronach by na każdej coś się dowiedzieć. Wolałbym osobiście, żeby było jak w innych grach - jest strona główna o której 99% grających wie i na niej znajdziemy wszystkie informacje dotyczące nowości bądź jakichś ankiet itp. - nie trzeba się nawet na niej rejestrować by o wszystkim wiedzieć,a obecnie jest to dla mnie bałagan. Kto jak woli,tematu nie neguje, piszę jak to widzę
|
|
7 Lis 2019, o 15:40 |
|
|
Administrator
|
Hej Z tego co wiem, to nie planujemy jeszcze zakładać oficjalnego profilu na Instagramie (na chwilę obecną czy w najbliższej przyszłości). Później, po premierze, czemu nie - jest kilka pomysłów, jeśli chodzi o rodzaj treści, samą strukturę prowadzenia itp. Na pewno będzie wówczas o wiele więcej materiałów, które będzie można co jakiś czas zamieszczać. Myślę, że stworzy to też pewne pole do popisu, aby w jakimś stopniu zaangażować graczy we wspólną zabawę.
|
|
9 Lis 2019, o 16:44 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
I taka odpowiedź mi w zupełności wystarczy.
Ps. Dalej nie ma na forum opcji zamykania teamatu, więc wnioskuję o zamknięcie go. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
9 Lis 2019, o 16:52 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |