![]() |
Strona 1 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kula u nogi
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Czy ktoś może mnie oświeci, jak jest z tą kulą u nogi? Loguje się dzisiaj, patrze przeładowany jestem, a tam kula u nogi. Zero jakiejkolwiek wiadomości za co, na ile i po co? Nie dość że ciągłe lagi, to jeszcze dajecie kary, bez informowania graczy. Profesjonalizm 100% na google play jak wejdzie 3d, to was gracze tam w komentarzach zjedzą.
|
|
5 Sty 2020, o 11:25 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 29 Gru 2014, o 00:22 Posty: 95 Miejscowość: Mokotów Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 148 razy Nick w grze: Postrach Serwer: Tolnor ![]() |
Naskrobałeś to musisz teraz ponieść tego konsekwencje.
_________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. ![]() |
|
5 Sty 2020, o 11:41 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 25 Cze 2019, o 17:52 Posty: 31 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 15 razy Serwer: Tolnor ![]() |
seba83 napisał(a): Czy ktoś może mnie oświeci, jak jest z tą kulą u nogi? ... ![]() ![]() |
|
5 Sty 2020, o 11:43 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Z tego co się dowiedziałem to dostałem kule na 7 dni, za zablokowanie pt na bossie.
Byliśmy w 5 na komandorze 3 graczy czyściło instancje, 2 stało jak słupki i czekali aż wyczyścimy inste. I nie miałem prawa zablokować pt w takim razie? ![]() |
|
6 Sty 2020, o 10:56 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 18 Cze 2013, o 13:41 Posty: 40 Podziękowano: 41 razy Otrzymanych podziękowań: 62 razy Serwer: Tolnor ![]() |
seba83 napisał(a): Z tego co się dowiedziałem to dostałem kule na 7 dni, za zablokowanie pt na bossie. Byliśmy w 5 na komandorze 3 graczy czyściło instancje, 2 stało jak słupki i czekali aż wyczyścimy inste. I nie miałem prawa zablokować pt w takim razie? ![]() Miałem raz sytuację, że poszedłem z "koxem" na waldka w 5, normalna sytuacja. Byłem jeszcze słabym vd wtedy i długo robiłem posta, ale go robiłem i zapłaciłem za niego. Dość długo mi zszedł i po wyjściu dowiedziałem się, że uznali mnie za zaginionego i sami sobie zrobili, żeby iść w 4, więc jak chce z nimi iśc to mam im dodatkowo zapłacić za niego. Ostatecznie nie dość, że zapłaciłem podwójnie za wejście to po zginięciu w połowie bosa cały ten kox postanowił zablokować pt i nie odblokowywać go mimo, że pisałem halo o co chodzi odblokuj. Support olał sprawę, więc sam do dzisiaj karam tego koxa kiedy mam tylko okazję. Także raz jesteś ukarany gdy nic nie zrobisz a raz nie jesteś ukarany gdy coś zrobisz i to bardzo niefajnego. _________________ VooDoo Nie pytaj o sens życia, tylko mu go nadaj ~ Arystoteles W poszukiwaniu Epika od 26.05.2012r. |
|
6 Sty 2020, o 11:14 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 25 Cze 2019, o 17:52 Posty: 31 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 15 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Jakim trzeba być "człowiekiem" żeby za takie coś na supp dawać? z drugiej strony jakim trzeba być"funkcyjnym" żeby nie skonfrontować skargi z drugą stroną, tylko wydać wyrok znając sprawę tylko od jednej strony. Jak to mówią "bez pracy nie ma kołaczy", a pełno takich biega co spija śmietankę za pracę innych... to ma chyba nazwę? pasożyt. Odwołuj się na support. Niech się nauczą
![]() |
|
6 Sty 2020, o 11:23 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 1 Sie 2013, o 12:32 Posty: 180 Miejscowość: Salem Podziękowano: 347 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy Nick w grze: AvadKevadra Serwer: Tolnor ![]() |
Tymczasowy napisał(a): Jakim trzeba być "człowiekiem" żeby za takie coś na supp dawać? z drugiej strony jakim trzeba być"funkcyjnym" żeby nie skonfrontować skargi z drugą stroną, tylko wydać wyrok znając sprawę tylko od jednej strony. Jak to mówią "bez pracy nie ma kołaczy", a pełno takich biega co spija śmietankę za pracę innych... to ma chyba nazwę? pasożyt. Odwołuj się na support. Niech się nauczą ![]() Bierzesz kogoś na wyprawę, blokujesz przed nim bossa, dziwisz się że masz kule, osobiście to dałbym bana bez namyślania. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
6 Sty 2020, o 11:49 |
![]() |
|
![]() |
||
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Kiedyś też miała miejsce podobna sytuacja, również zakończona kulą, był obszerny temat na forum. Oczywiście polecam pisać na support z odwołaniem i prośbą o zadośćuczynienie.
Przykłady te pokazują kilka rzeczy, nie będę się rozpisywać, ale warto się nad nimi zastanowić w gronie osób na odpowiednim stanowisku. Mam nadzieję, że odpowiedni ludzie wiedzą co mam na myśli, a jeśli nie, to zapytajcie, bez problemu wam powiem na innym kanale komunikacji. Pozdro _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
6 Sty 2020, o 12:41 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 13 Lut 2018, o 02:39 Posty: 18 Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 44 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Jeśli ludzie są głupi i nie potrafią funkcjonować z innymi co udowadnia twórca tematu jak i wiele takich "elementów społecznych" typu, alt zabiera expa, nie bo ja tylko z vd na dz latam, pójdę na darmowe v1 z oddaniem ale jak coś mi spadnie to logam xDDDDDD, blokne pt bo obniżył dropa! i inne debilne zachowania, to rozwiązanie jest jedno - co się da zablokować odgórnie mechanikami gry a resztę dementować i douczać bo w taernie panuje tak wielka dezinformacja (głównie wśród nowych graczy), że w opinii graczy możemy spotkać przynajmniej 5 różnych definicji obniżenia dropa przez pety na inście
![]() Eventy o wiedzy z gry, nowe tipy przy logowaniu, uniemożliwienie bloku pt na instach itd itd problemy trzeba zwalczyć u źródła. Co zabawne kiedy tworzy się materiały na yt mające na celu poszerzanie wiedzy o grze, która jest fundamentalna to jakoś nowi gracze się do tego nie garną ale oglądać ORORORORO i bicie bossków to już coś innego ![]() |
|
6 Sty 2020, o 16:34 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla
![]() |
Problem w tym, że jak dalej będą takie kary, to nie ważne co by się działo na instancji to nagle trzeba z taką osobą dokończyć instę mimo, że zachowuje się źle - typu specjalne nieogarnianie, ignorowanie na uwagi członków drużyny,atakowanie na instancji (można wymieniać wiele takich zachowań) i takim osobom chętnie bym nie pozwolił dokończyć insty,ale czy obecny system to weryfikuje? Jak widać w tym temacie w ogóle, o ile sens jest weryfikować takie zgłoszenia. Moim zdaniem powinno to zostać w kwestii gracza czy chodzi z takim osobnikiem, który specjalnie/niespecjalnie blokuje pt,by ktoś nie mógł skończyć insty
![]() W moim odczuciu będzie jak z pvp - ktoś przypadkowo zablokuje pt, inny ktosiek specjalnie się obrazi, że ten niby zablokował specjalnie i będą lecieć kulki co 5 minut ![]() |
|
6 Sty 2020, o 17:01 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |