Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
KOD ODZYSKIWANIA konta Gracza [zmiana zabezpieczeń]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Administrator
|
Hej,
w najbliższych dniach pojawi się parę nowych opcji na koncie Gracza: - zmiana maila [panel postaci] - blokowanie konta [strona główna pod przypomnienie hasła. Wyczyśćcie catche ] W instrukcji poniżej postaram się Wam przybliżyć obie funkcje. Do obu tych nowych funkcjonalności potrzebny jest KOD ODZYSKIWANIA. Jest to unikatowy dla każdego konta ciąg cyfr i znaków. Gracze którzy już grają w Taern po zalogowaniu na panel postaci zobaczą tablicę z informacją: Załącznik: TOKEN.jpg Jeśli nie klikniecie "zapisałem kod" to nie będziecie mogli Grać. UWAGA! KOD ODZYSKIWANIA pojawi się tylko raz a jego kopia zostanie jednorazowo wysłana na maila. Ekipa nigdy nie będzie mogła go Wam podać. Odpowiadacie za niego i jego bezpieczeństwo!!! Nowi Gracze KOD ODZYSKIWANIA zobaczą po potwierdzeniu maila. Również nie da się bez zatwierdzenia iść dalej. ZMIANA MAILA: 1/ Logujemy się na panel postaci 2/ Klikamy zmiana maila pod starym dobrze znanym guzikiem "zmień hasło" Załącznik: plansza postaci.jpg 3/ Przenosi nas na strone zmiany maila gdzie wpisujemy KOD ODZYSKIWANIA Załącznik: zmiana maila.jpg 4/ Na stronie oraz na emailu pojawia się komunikat, że ktoś zgłosił prośbę zmiany maila i będzie ona dostępna za 14 dni. 5/ Jeśli to byłeś/aś Ty to nie masz się o co martwić - czekaj 6/ Jeśli to włamanie lub zwyczajnie po namyśle nie chcesz zmienić maila w powtarzając kroki od 1 do 3 wycofujemy prośbę o zmianę maila i zegar odliczający 14 dni się resetuje. 7/ Po 14 dniach mamy prawo wpisać nowy mail. Na wpisanie mamy kolejne 14 dni inaczej prośbą wygaśnie i trzeba zaczynać od nowa. 8/ Każda zmiana maila wiąże się z jego późniejszym potwierdzeniem na maila. Uprzedzam pytania - platyna jest tylko za pierwsze potwierdzenie BLOKADA KONTA: Jeśli z jakiś przyczyn nie możecie dostać się do konta i podejrzewacie włamanie to macie możliwość natychmiastowej blokady konta. 1/ Logujemy się na stronę główną tj http://www.taern.pl 2/ Klikamy guzik Blokowanie konta [jeśli go nie macie wyczyśćcie przeglądarkę!]. Załącznik: blokowanie.jpg 3/Wpisujecie KOD ODZYSKIWANIA w pustym polu Załącznik: blokowanie1.jpg 4/ Konto zostaje zablokowane i postaci wylogowane z gry. 5/ Zgłaszacie się na support w celu wyjaśnienia co się stało i unbana. UWAGA! Nie bawcie się tym bo support w takim wypadku ma na odp minimum 5 dni! W tym temacie poinformuje Was kiedy usługa zostanie uruchomiona. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
4 Cze 2018, o 16:18 |
|
Administrator
|
Uprzejmie informujemy, że w dniu 13.06.2018 po godzinie 10:00 rano uruchomimy KOD ODZYSKIWANIA
Bądźcie czujni i dbajcie o jego bezpieczeństwo! _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
7 Cze 2018, o 22:31 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |