![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Logowanie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 6 Sie 2016, o 17:20 Posty: 1 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: Hergils Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: Duneb
Nazwa postaci: ThorTaernu Czas: 18:42 Opis: Witam. Dzisiaj grałem sobie jak zwykle, gdy nagle mnie wylogowało z gry. Podczas próby zalogowania okazało się, że "Nieprawidłowe dane". Natychmiast wszedłem na e-maila by sprawdzić, czy była jakaś zmiana. Na maila loguję się telefonem, więc nikt nie mógł na niego wejść bez mojej wiedzy. Nie było niczego odnośnie utraconego konta. Podczas próby zmiany hasła, strona wygląda następująco : http://scr.hu/2kq0/9mq46 i dlatego wpisuję ten temat do błędów. Prosiłbym o szybki kontakt i naprawienie adresu zmiany hasła, bo boję się, iż może być to związane z ostatnio częstymi atakami na stronę. Pozdrawiam ![]() |
25 Wrz 2016, o 18:47 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |