![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Znikająca instancja komandora
Autor | Wiadomość |
---|---|
Inżynier
Rejestracja: 3 Mar 2017, o 22:47 Posty: 128 Podziękowano: 81 razy Otrzymanych podziękowań: 75 razy Nick w grze: Malibu Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: Duneb
Nazwa postaci: Malibu Czas: 2017.11.08 16.37 Opis: Doszły mnie dzisiaj słuchy że podczas relogania na instancji komandora znika instancja. Będąc na pokładzie reloglem na nupka po czym wróciłem na główna postać i bylo wszystko okej. Na następnym komandorze musiałem relognac na handel, po wróceniu na postać insta znikła. Natomiast poszedłem kolejnego żeby to sprawdzić i wystarczył relog i insta znikła. Poszedłem potem jeszcze 1 i po relogu insta była, jest to dziwne raz insta jest a raz znika. _________________ Malibu/Malibek- Tolnor MaliHc- HC Malibuostl- Ostlor |
8 Lis 2017, o 17:49 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 21 Sty 2011, o 19:01 Posty: 2181 Podziękowano: 262 razy Otrzymanych podziękowań: 697 razy Nick w grze: desacred ![]() |
Cześć. Czas utrzymywania się instancji Komandora zostanie zwiększony, obecnie jest on bardzo krótki. Różnice o których piszesz wynikają z różnicy czasu klient-serwer oraz ewentualnych opóźnień, co przy tak niskim czasie utrzymywania się instancji sprawia takie a nie inne wrażenie, że raz "nie znika" a raz "znika od razu".
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
8 Lis 2017, o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |