![]() |
Strona 1 z 11 |
[ 106 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zadania, Questy - Wyjaśnienia oraz pomoc
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 18:37 Posty: 71 Miejscowość: Kołobrzeg Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
W tym temacie proszę o pisanie, zadań których nie wiecie jak wykonać, nie możecie znaleźć quest itemu.
Zadanie: Skarb Anmenial Etap Zadnia: Odnajdź skarb Anmenial Treść Zadania: Masz już mapę skarbu. Odzyskaj go dla Anmenial Pytanie: Gdzie znajduję się skarb Anmenial. Skarb znalazłem, więc nie potrzebuje już pomocy. A ten 1 post możecie uznać jako wzór, jak opisać zadanie. Odpowiedź: Skrzynia znajduje się w jaskini na północ od zamku, wystarczy iść cały czas prosto i na szklaku znajduje się skrzynia. Proszę nie spamować w tym temacie. A tutaj macie spis większości zadań, aby nie pytać czy jest jakieś zadanie na mój lvl. http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=102&t=4504 // EsAmo ~ Bardzo dobry temat, przyklejam. Pozwoliłem sobie zmienić tytuł. _________________ Rycerz s1 |
|
21 Kwi 2011, o 23:11 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
Nie wiem czy jest sens spojlować questy, ale jeśli są gracze, którzy lubią drogę na skróty...
|
|
27 Kwi 2011, o 10:47 |
![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Absolutnie jestem na nie. Przy questach trzeba sie pomeczyc, albo szukajac samemu, albo przynajmniej dopytujac sie na czacie. Trzeba sobie zasluzyc na nagrode
![]() |
|
27 Kwi 2011, o 16:39 |
![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() ![]() |
I tak dużo graczy przybiega i pyta o takie proste rzeczy.
Nie znaleźli sami bo im się nie chce, to nie znajdą ![]() Ten kto ceni sobie klimat i szuka sam, ten tutaj nie wchodzi i na niczym nie traci. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
|
27 Kwi 2011, o 16:57 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 18:37 Posty: 71 Miejscowość: Kołobrzeg Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Jest kilka rodzai graczy.
1. Sam chce wszystko robić. 2. Popyta się na czacie. 3. Prosi o pomoc 4. Szuka gotowych rozwiązań 5. Chce aby ktoś najlepiej zrobił zadanie jego postacią i wbił mu 100 lvl Do niczego nie zmuszamy, ten temat nie służy do dyskutowania moi drodzy, proszę więc o wymienianie się poglądami na PW. Pozdrawiam serdecznie ![]() _________________ Rycerz s1 |
|
27 Kwi 2011, o 17:01 |
![]() |
|
![]() |
||
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Mam mały problem, przez 2 dni na czacie nikt nie mógł mi pomóc, włączając w to grono GM. Chodzi mi o dokładniejszą lokalizację niejakiego Magnara, brata Gantarna. Z rozmowy wynika, że ma być w pieczarze aragonitowej, jednak biegałem tam i go nie znalazłem, a zwiedzanie jej nie należy do przyjemności :/
Q: Berło Urgrima Etap: Idź zanieść paczkę Magnarowi Treść: W zamian za pomoc w wyprawie obiecałeś pomóc Gangarnowi. Idź do jaskini niedźwiedziej i zanieś jego bratu paczkę. Proszę o podanie dokładniejszego położenia NPC jeśli ktoś wie gdzie on się znajduje. Pozdrawiam _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
31 Maj 2011, o 00:56 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Hmm...jak dobrze pamiętam to , to będzie w Jaskini Alphy tam gdzie zbierasz mięso na Niedźwiedzia , musisz zlikwidować Grupkę 3 zgrzyty i szczudlaka , ale nie powiem na 100% że to akurat będzie ten etap.
_________________ |
|
31 Maj 2011, o 01:08 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Tak to jest ten etap - z tym ze o ile pamietam to tam sa 4 zgrzyty i szczudlak
![]() _________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
|
31 Maj 2011, o 03:09 |
![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
To nie tak, ze czasem nie podajemy wyjasnien jak wykonac zadanie bo nie wiemy, lub jestesmy zlosliwi. Chodzi o to, ze chcemy zachecic graczy do samodzielnych poszukiwan, nawet jesli trwaja one strasznie dlugo.
|
|
31 Maj 2011, o 03:19 |
![]() |
|
![]() |
||
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
@up
Wybacz, ale w dialogu podawane są błędne informacje (chyba, że ja czytać nie umiem). Napisaliście je z premedytacją? Po to, żeby gracz, który nie dostanie informacji od innych latał w kółko w złym miejscu szukając NPC? Ja nie chciałem solucji, tylko podpowiedzi. Najpierw 2 dni pytałem i biegałem po pieczarze, marnując poty i mógłbym tak pewnie w nieskończoność. Grzeczność wymagała by chociaż odpowiedzieć - nie podpowiadamy, gdyż takie mamy zasady. I wystarczy, a nie zniknąć bez słowa. [Krawiec: zgadzam się Szymdaro - temat do dłuższej dyskusji] _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
31 Maj 2011, o 08:23 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 11 |
[ 106 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |