![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z Flash
Autor | Wiadomość |
---|---|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Od jakiegoś czasu występuje problem z flash player na przeglądarkach opera i chrome, nie da się włączyć gry. Mam wszystko ustawione na zezwalaj, dalej nie działa.
![]() Jedynie działa mi na firefox ale ostatnio coraz gorzej. _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
21 Sty 2018, o 13:07 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 14 Lis 2012, o 21:09 Posty: 30 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 47 razy Nick w grze: BoocikDr Serwer: Tolnor ![]() |
przeinstaluj flash chromowego mialme ten sam problme i pomoglo
_________________ larkas dr powraca Najbardziej nielubiana osoba na s1 pozdrawiam Boocik w oczekiwaniu na prawde o ekipie bylej z s1 |
21 Sty 2018, o 15:36 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Robiłem to i wiele innych rzeczy, próbowałem z operą, chrome a nawet IE (tu się nawet zalogować nie dało). Zawsze wyskakuje to okno i nic nie da się z tym zrobić. W chwili obecnej mogę grać tylko na firefox.
Czekam na klienta bo gra na przeglądarce wygląda coraz gorzej. _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
21 Sty 2018, o 21:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |