![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Łączenie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Serwer: Larkas
Nazwa postaci: Merowen Czas: Opis: Witam, zgłosiłem do połączenia dwa konta. Przez jakiś czas nie grałem. w między czasie weszło wreszcie upragnione przez wielu łączenie kont. Pojawiło się im, tak jak i mi bo spełniłem warunki łączenia, okienko z ostateczną akceptacją. Jak tylko zalogowałem na konto które dołączam kliknąłem potwierdzenie i czekam. Już miesiąc. Suport enigmatycznie odpowiedział 'czekaj na swoją kolej' pytanie właściwe, ile jeszcze? pzdr |
|
8 Cze 2018, o 19:45 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 31 Maj 2011, o 16:38 Posty: 9 Miejscowość: Lublin Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy ![]() |
Nie jesteś sam Kolego, ja zgłosiłem się w kwietniu 2017 i do tej pory nie miałem żadnego ostatecznego potwierdzenia typu okienko, w którym trzeba coś kliknąć... Na suppircie też dostałem informację, że widocznie nie przyszła jeszcze moja kolej i żeby czekać cierpliwie. Zastanawiam się ile jeszcze będę czekał. Wytrwałości życzę.
_________________ MaroLBN - MO 117LvL Larkas MaroLBNKOX - Sheed 70LvL Larkas |
|
9 Cze 2018, o 15:29 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Czy szanowna administracja raczy odpisać?
Jak mi na globalu ktoś matkę zwyzywał to dopiero seria bluzgów i wyzwisk pod adresem adminów tu na forum pomogła aby się kolo doczekał należnego bana. Czy naprawdę z wami trzeba tak postępować? Ciężko jest odpisać na jednego posta? A może za mało platyny kupuje aby zwrócić wasza uwagę? Proszę korzystaj z edycji postów - Szymdaro |
|
8 Lip 2018, o 13:58 |
![]() |
|
![]() |
||
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Słaby był ten pomysł z łączeniem kont skoro tak to wygląda,zasada jeden gracz jedno konto spoko, ale obyło by się bez tych łączeń.
_________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
8 Lip 2018, o 17:03 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |