![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Amazonki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Kwi 2013, o 20:07 Posty: 6 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Leady ![]() |
Witam , Można u mnie nabyć rużne rary sety złożyć zamówienie na rary/sety oczywiście pobieram 10% cenny danego przedmiotu za znalezienie go
Sell: Lysmarki-700k Piroklast-1kk Khalm-500k Brunnle-600k Ishelm-1kk Isverd-700k Piroklast-1kk Geo Core-1.5kk Tęzec-400k NU Mariot-1.2kk Sphaera-600k Kardel-500k Nurthil-4kk Darcopolis-4kk Skiffy-8kk Pas Trucizny-6kk Platyna: Paczki po 50 sztuk-20 k sztuka Paczki po 10 sztuk -22k sztuka Tylko u mnie mozliwe zastawy Zastaw : Zastaw umnie ma termin 2 tygodni przedmiot leży umnie w depozycie przy każdym zastawie Robimy ss ja i osoba która zastawia przedmiot za rar daje 80% jego wartości jeśli osoba nie zgłosi się po 2 tygodniach mam prawo do sprzedania przedmiotu Natomiast jeśli Gracz głosi się przed terminem 2 tygodni po przedmiot płaci mi 85 % cenny przedmiotu który zastawił Shed-52 lv ciągle rośnie |
29 Wrz 2014, o 11:58 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |