![]() |
Strona 12 z 13 |
[ 129 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 9, 10, 11, 12, 13 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bugusing - Jaskółka
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Szymdaro troche ostro ale dałabym Ci kufelek (gdyby działał szkoda że nie działa a może to bug?). Moim zdaniem nie ma się co kłócić mam wrażenie że nasze posty są lekko ignorowane.
Bardzo pięknie wam po preście pojechali u nas jest inny problem...Lista 'nieuczciwych graczy' nie jest nawet w połowie pełna... Hipokryzja? Chcecie karac za niesprawiedliwość tylko niektórych? Są dowody sam Drygu na ogólnym pisał że nieuczciwe jaskółki były robione przez kilka top gildii, a raptem kara tylko jedną + znajomych. Wymienionoteż jednego gracza sam na forum sie przyznał że ma ssy innych członków gildii którzy chodzili z nim bo przecież sam by nie dał rady też na razie bez odzewu ze strony Dryga, który te liste układał... ![]() Co możemy zrobić? wychodzi na to że nic bo administracja zamiast wysłuchać woli zwyzywać od oszustów... Raczej nie często się z tym spotykam bo jak pójdę do domu skrótem nikt mi tego nie zarzuca, ale skoro już w takim stopniu uraziło to zarządzających grą, że chcą sprawiedliwości niech chociaż wymierzą ją wszystkim... Czy może jednak wasz system wykrywania nielegalnych jaskółek szwankuje? |
20 Cze 2012, o 13:11 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
ja tu popieram administracje, wiedzieliscie ze jest okazja to wykorzystania buga, to zamiast poinformowacv o nim, i spytac sie kiedy mozesz isc na jaskolke aby nie bylo ze buga wykorzystujesz, to poprostu olales regulamin, i ze swiadomoscia poszedles wykorzystac buga, i w zamian wszelkie rary zostana odebrane, tylko ja bym expa zabral wam razy 10 , aby na przyszlosc nikomu sie nie chialo wiecej bugow wykorzystywac.
a teraz <ciach>wydzieracie na forum jacy to poszkodowani jestescie, bo rary tracicie, i platyne na ich naprawe i golda a ja pytam sie- a kto wam kazal tam lazic skoro wiedzieliscie ze moga sie dowiedziec ze tam poszliscie, cieszcie sie ze bana nie dostaliscie. Panuj nad tonem wypowiedzi. |
20 Cze 2012, o 13:31 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Dobra popieraj kogo chcesz ale wyjasnij mi dlaczego tylko pare osob jest za to karanych a nie wszyscy ktorzy wykorzystywali buga? To potrafisz wyjasnic
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 Cze 2012, o 13:49 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
w innym temacie Drygu wyjasnil ze z bazy wyciagnal tylko te osoby, ktore zrobily to minimum 10 razy...
|
20 Cze 2012, o 13:55 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Heavenmaker napisał(a): w innym temacie Drygu wyjasnil ze z bazy wyciagnal tylko te osoby, ktore zrobily to minimum 10 razy... HM to powiec mi co z tymi ludzmi co miało mniej niz 10 bo było ich sporo co zrobiliscie z nimi ? _________________ zagli |
20 Cze 2012, o 14:34 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
A co z nimi zrobić? Skoro mieli mało wejść znaczy że raczej bili jaskółkę normalnie.
|
20 Cze 2012, o 14:50 |
![]() |
![]() |
|
Developer napisał(a): A co z nimi zrobić? Skoro mieli mało wejść znaczy że raczej bili jaskółkę normalnie. znam pRZYpadki ze niestety nie _________________ zagli |
20 Cze 2012, o 14:54 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
śmiechu warte,kolejny raz GM-owie ulegli zasranym płaczkom.....skoro oddaliście im presta to moja opinia taka że zostawcie im te rary,tych co oszukali niech zbanują a im jeszcze po 10k presta na zachęte dodajcie
|
20 Cze 2012, o 14:55 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
no skoro ma mniej niz 10 to drygu widocznie uznal ze to przewaznie Ci uczciwi a jesli nieuczciwi to ocenil to jako niska szkodliwosc spoleczna...
|
20 Cze 2012, o 14:56 |
![]() |
![]() |
|
Heavenmaker napisał(a): no skoro ma mniej niz 10 to drygu widocznie uznal ze to przewaznie Ci uczciwi a jesli nieuczciwi to ocenil to jako niska szkodliwosc spoleczna... to liczac średnio 60 razy 9 to około 500k expa czyli oznacza to ze maja prezent od ekipy ? bo dla mnie to nie ma ruznicy czy 2 razy czy 20 jezeli równacie szanse to wszystkim ? _________________ zagli |
20 Cze 2012, o 15:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 12 z 13 |
[ 129 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 9, 10, 11, 12, 13 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |