Strona 6 z 13 |
[ 129 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bugusing - Jaskółka
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Sty 2012, o 18:32 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
nawet na 3 nowych tracac troche gorzaly da sie skoczkow wprowadzic majac szczescie 10 gorzaly zabijajac 1 grupke mozna bosa bic:) a i dlaczego mam byc tak krzywdzony dostawalem tam max po 50k za jaskolke a bede miec zabierane 85k to chyba troche nie halo liczac ile czasu w to wlozylem..?
|
18 Cze 2012, o 11:22 |
|
Chodząca legenda
|
Nie ma też wzmianki o tym, że nie zostały zabite wszystkie grupki. Rozumiem, że wybicie 3 lub 4 z 5 grupek nie jest wykorzystaniem błędu według zapisu powyżej i nie będzie karane. O ile kolejny raz Drygu nie zmieni zasad w trakcie gry to prawie jestem czysty
Tu chodzi o utrzymywanie instancji przez dodatkowego gracza, ale co w wypadku, jeśli byśmy bez tego gracza wchodzili znów do swojej pustej insty? Średnio Jaskółkę biłem co 5 minut, więc insta byłaby nadal do wyrobu, bez pomocy skoczka. Wtedy będzie wszystko ok? @Shiraz :* @Drygu - zacznij czytać moje posty, to może nie popełnisz kolejnych błędów i sprecyzujesz zasady, ja wyżej podałem już znalezione luki w zasadach, 2 minuty po ich przeczytaniu ... Jak tak wszystko ma tu działać to się nie dziw, że za każdym razem ludzie będą sprytniejsi od Ciebie. Edit: Przypomniał mi się cytat z piosenki "Na jointowym kacu": "Ile razy to jeszcze się zdarzy, zbyt częste nadużycie władzy. Pretensje, jakieś nakazy, gdzie sens jest ja nie kumam władzy". Idealnie tu pasuje ... _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro 18 Cze 2012, o 12:02, edytowano w sumie 2 razy |
18 Cze 2012, o 11:27 |
|
Uczeń Heremona
|
Skoro przyznajesz sie do bledu to czemu karani maja byc zwykli gracze?O ile zabranie rarow i presta moge zrozumiec to cofniecie 85k za inste jest przesada.
Chociaz za czas jaki spedzilismy na tych instach exp nie powinien byc odejmowany,rownie dobrze moglbym isc na lalki i wbijac wiecej tego expa niz na jaskolce. _________________ Kumple |
18 Cze 2012, o 11:27 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Offtop: Lubię posty Szymka
pozdro ^^ EDIT: kufelek nie działa na poście niżej, smuteczek :c LUBIĘ TO!!! _________________ s3 Racja jest jak dupa każdy ma swoją. Don't hate the player, hate the game! Czarne pole powinno zmuszać ludzi do walki Ostatnio edytowany przez Shiraz 18 Cze 2012, o 11:43, edytowano w sumie 2 razy |
18 Cze 2012, o 11:31 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Sty 2012, o 18:32 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
takie ...o szopenie.. zadajemy miliony pytan a caly czas otrzymujemy tylko ze jestesmy oszustami i gowno z tego calego pisania wynika
Ostatnio edytowany przez MocnyHealer, 18 Cze 2012, o 11:45, edytowano w sumie 1 raz |
18 Cze 2012, o 11:39 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 12 Kwi 2011, o 15:42 Posty: 13 Miejscowość: Maszewo/Szczecin Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Drygu, sam przyznałeś, że zawaliłeś inste, bo nie przewidziałeś tego typu skoków, wiec powiedz mi jak możesz karać graczy, którzy tak bili tego bosa? Oddałeś inste, nie było żadnego nacisku na to że hlvl nie mają co robić, więc było dużo czasu żeby ją dopracować.
A skoro już ktoś z ekipy już w pierwszym dniu zauważył niedopracowanie w instancji to powinno być jakieś ostrzeżenie, że farmienie będzie karane, ew. zablokować inste i ją dopracować. Ale stało się jak się stało i najwygodniej zrzucić winę na "oszustów"... Jak dla mnie to się kupy nie trzyma _________________ Porgan s2 125lvl Druid |
18 Cze 2012, o 11:40 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
MocnyHealer napisał(a): a jesli mysmy mieli skoczkow to tez bedzie karane ? przeciez prawie kazdego bosa(dzta fjo gmo itp) mozna zabic bez bicia po drodze to czemu jaskolka miala by bic inna? No bo jest inna xD Pytanie dlaczego każdy bos ma byc taki sam? No ale jeszcze pytanie, wiem że wyższe levele mogą robić jaskółke nawet w trzech. To jesli wybiorą się tacy 100+lvl we czterech lub pięciu (bez szóstego skoczka) i jeden zostanie w inscie to co wtedy? Oszustwo czy nie? Ostatnio edytowany przez aro777 18 Cze 2012, o 13:01, edytowano w sumie 2 razy |
18 Cze 2012, o 11:59 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Już chyba został wyczerpany temat jaskółki czy modli więc nie będę spamował o tym , lecz dodam coś z innej beczki.
Mowa o wykorzystaniu Buga dla własnej potrzeby jest złe ,jedni maja pretensje ,że to wina graczy drudzy ,że administracji, ale jak dla mnie problem leży w tym wszystkim , że ktoś po prostu chce na tym wszystkim szybko zarobić i wychodzi jak wychodzi. Według mnie cały taern powinien mieć obok nazwy podpis beta. Bo tak szczerze mówiąc to jeśli ktoś posiada za grosz intelektu to jest w stanie znaleźć kilka jak nie kilkanaście błędów w qestach , mobach , dialogach , bossach czy nawet na mapie. Wystarczy albo zrobić w odpowiednim momencie relog albo wprowadzić kogoś do insty, jest wiele sposobów na to jak ułatwić sobie grę. Pytanie tylko jak najnormalniejszy w świecie gracz jest w stanie rozkminić coś takiego, a inżynier czy jakiś grafik czy ktokolwiek zajmujący się tym wszystkim nie. Bo tak naprawdę spójrzmy wstecz i popatrzmy na wszystkie update jakie były przez ostatnio rok czy pół roku. W każdym z nich był jakiś błąd - większy , mniejszy ale był. I czyja to wina, że gracz już przyzwyczaił się do tego ,że Administracja wręcz daje możliwość do własnego kombinowania ? Wyszło trochę frajerstwo z waszej strony bo chyba każdy normalny jest w stanie przewidzieć ,że skoro skakałem na modli to czemu nie tutaj czy gdzie indziej ? Ja rozumiem ,że wykorzystywanie buga jest złe i jest za to jakaś tam kara ale drogi Drygu i administracjo postawcie się w skórze graczy. To wy daliście taką możliwość i tylko i wyłącznie możecie mieć do siebie pretensje. PS. Taern to my - czyli zwykli gracze. Wbijając nam nóż w plecy liczcie się z tym , że my wbijemy wam. _________________ ~~Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych nigdy ich nie osiągnie~~ ------------------------------------------------------------------------------------------------- |
18 Cze 2012, o 12:01 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Pytanie po co otworzyliscie ten temat, chcieliscie poznac opinie graczy czy co?
Przeciez i tak zrobicie po swojemu nawyzywacie nas od oszustow i po sprawie Najbardziej mnie bawi fakt ze przedstawiliscie swoja wersje za co bedziecie karac a wiekszosc ludzi robila to podobnie ale nie tak wiec teoretycznie nie mozecie ich ukarac (pewnie wtedy znowu zmienicie zasade co do kary) Na nastepne instancje napiszcie instrukcje na forum jak dokladnie trzeba to robic zeby nie bylo znowu takiej siary I Heaven licze ze jak twoi koledzy modzi znowu beda lamac zasady tez bedziesz taki konsekwentny i bedziesz chcial ich ukarac _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie |
18 Cze 2012, o 12:43 |
|
Duma Forum!
|
kazdy z modow jest takim moim kolega jak Ty czy kazdy inny gracz, nie zmienia to jednak faktu ze Ekipa co do zasady karana byla, jest i bedzie surowiej... ja na s3 juz w zasadzie nie gram, dosc mam cwaniactwa takiego jak powyzej prezentujesz Ty i kilku innych graczy - jesli tak bardzo zalezy Wam na literalnym stosowanu zasad to powiedzcie, zaczniemy skrupulatnie je egzekwowac... tymczasem wydaje mi sie ze zaden przepis nie zastapi zdrowego rozsadku i skoro sami gracze uznali ze cos jest nie halo i to zglosili to nie widze potrzeby tlumaczenia oczywistych rzeczy...
|
18 Cze 2012, o 13:15 |
|
Strona 6 z 13 |
[ 129 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |