Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ludzie Z Miasta
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Serwer: S1
Nazwa postaci: SZCZYPIOR Czas: Z dobry miesiąc jak nie dłużej Opis: Witam, Błąd polega na tym, że nie mogę wziąć nigdzie Q Ludzie z miasta mimo tego że zrobilem dobrze Q Zimowa Horda http://screenshooter.net/0431701/stsuiyj. Zimową Horde robiłem z kumplem ma dokładnie to samo w zakończeniu tego Q co ja oboje otrzymaliśmy nagrodę w postaci: expa, złota, itemu. Dziwne jest to że on otrzymał zadanie w mieście Ludzie Z Miasta a ja nie mogę co jest grane? |
6 Mar 2012, o 09:48 |
|
Administrator
|
Nie jest to dziwne. To kwestia prowadzenia jednego z Dialogów w Zimowej Hordzie. Ludzie z Miasta to quest dla dociekliwych i nagroda za zainteresowanie fabułą.
|
6 Mar 2012, o 09:54 |
|
Uczeń Simona
|
No ok fajnie ale skoro robiliśmy Zimową Horde razem w pt i razem to samo klikaliśmy to dziwne jest to że on mógł otrzymać Q Ludzie z Miasta a ja nie nie wydaje się to tobie dziwne?
|
6 Mar 2012, o 10:15 |
|
Duma Forum!
|
Po prostu w tym momencie, gdy byl dialog odnoszacy sie do Ludzi z Miasta mozna bylo o nich wypytac, lub nie, cokolwiek wybralismy nie wplywalo to w zaden sposob na quest Zimowa Horda, dalej mogliscie go wykonac w identyczny sposob.
|
6 Mar 2012, o 11:40 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |