![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[BUG] Nie można odebrać naładowanego ogniwa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Administrator ![]() ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: rzuff Czas: Dzisiaj Opis: Witam, Wykonałem zadanie, otrzymałem ogniwo. Udałem się do pierwszego pieca i włożyłem ogniwo celem naładowania. Niestety w miejscu odbioru afkowała drużyna co uniemożliwiło mi odebranie mojego składnika.. Po pierwsze nie było żadnej animacji pokazującej, że coś wychodzi z drugiego kotła.. Po drugie nawet gdyby taka animacja była, to stojące tam postacie uniemożliwiają kliknięcie i odebranie naładowanego ogniwa (zasłaniają miejsce odbioru).. ![]() Tam powyżej jeszcze było: Straciłeś: Ogniwo (1) Temat do zamknięcia.. do głowy mi nie przyszło że ktoś może ot tak ukraść mi MOJE ogniwo.. A zapewne tak było w tym wypadku.. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
27 Lut 2013, o 14:16 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 14 Paź 2011, o 15:50 Posty: 77 Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Wedess ![]() |
Wcale nie do zamknięcia! Ja miałem to samo, tylko u mnie była insta (byłem tam sam) i nikt mi tego nie ukradł. Ogniwa po prostu nie dało się wyciągnąć z drugiego mechanizmu.. Żadnej animacji.. Straciłem ogniwo i musiałem dymać po nowe ze zlecki.
_________________ Jest życie jakie jest i życie jakie chcieli byśmy by było.. |
27 Lut 2013, o 18:39 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |