![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zlecenie od Taish
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: RycerzCień Czas: 13.05.2013 ok. 17:00 Opis: około godziny 16:20 wziąłem zlecenie od Taish na złoto. Jak wiadomo zlecenie polega na dostarczeniu 3 rudy miedzi. Po zebraniu rudy miedzi zostało mi dosłownie kilka sekund na oddanie zlecenia. Po naciśnięciu "wykonałem zlecenie" pokazała się informacja że mam "zapełniony ekwipunek". w czasie wyrzucania zbędnych rzeczy z eq skończył się czas na zlecenie. po jakimś czasie zacząłem się zastanawiać, do czego jest potrzebne miejsce w ekwipunku jeśli jest to zlecenie na złoto. Mało tego, jeśli oddalibyśmy Taish te 3 rudy to automatycznie powinno zrobić się miejsce. czy to jest błąd ? |
14 Maj 2013, o 21:34 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
błędem bym tego nie nazwał, tak to po prostu działa obecnie - wpiszę sobie to na listę rzeczy 'to-do' ale nie dostanie to wysokiego priorytetu niestety.
|
14 Maj 2013, o 21:48 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
To samo dotyczy platynowych skrzynek, przeważnie złoto i mixy, które nic nie ważą, a przy pełnym eq skrzynki nie podniesiesz.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
14 Maj 2013, o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |