Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Skrzynie z epizodu II
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 11 Sty 2014, o 16:32 Posty: 35 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Anubian |
Nie wiem czy w dobrym dziale zakładam ten temat, wiedz jak coś to przenieście do właściwego działu. Coraz bliżej do epizodu II a u mnie na koncie wystąpił mały błąd nwm czy inni gracze mają ten problem. Chodzi o to że jak wykonałem wszystkie quest z epizodu I to nie dostałem tych skrzynek. Zgłaszałem kilka razy to do adminów i kazali czekać na epizod II. Więc mam pytanie czy jak wejdzie epizod II to ten błąd będzie naprawiony?
|
10 Lis 2014, o 13:24 |
|
|
Mam tak samo również zgłaszałem to ówczesnemu modowi
Odpowiedź: " Ja też tak mam" Pewnie jak wejdzie epizod II to nam zresetują questy jak swego czasu Próbę :\ i będziemy trzaskać od początku |
10 Lis 2014, o 16:52 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 11 Sty 2014, o 16:32 Posty: 35 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Anubian |
I up był i co teraz z tymi skrzyniami?
|
23 Gru 2014, o 15:34 |
|
Mistrz Gry
|
Jest przygotowywana łatka która doda odpowiednią ilość skrzyń tym osobom którym ich brakuje.
Doraźnie trzeba poprosić GM o dodanie skrzynek(instrukcja dla GM w innym dziale). _________________ |
23 Gru 2014, o 15:38 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |