Strona 3 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Obroża dla peta - q i zlec
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
cześć mam problem z q tresura na obroże
w 2gim etapie oddałem już z 5 razy elementy różnego rodzaju i dalej chce elementy...to chyba jakiś bug mam ss z ostatniego oddania http://screenshooter.net/100671574/uijdftp resztę proszę sprawdzić jak się da..proszę o odpowiedz co mam robić ile razy trzeba oddać te elementy? nick w grze Grigorian serw 7 słyszałem że się oddaje 3 razy elementy nie 6!...eh |
|
25 Gru 2014, o 01:14 |
|
|
Mistrz Gry
|
Razem z petem musicie wykonać osiem razy zadanie polegające na przyniesieniu mi wybranych elementów. Możesz je samodzielnie wytworzyć albo kupić na rynku, nie intresuje mnie to w jaki sposób je uzyskasz.
To masz zrobić. ps dzięki, zauważyłem teraz literówkę dzięki Tobie. _________________ |
|
25 Gru 2014, o 01:18 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
aha..8..przydałby się etap wykonania etapu...no nic ThX..i czas do roboty
|
|
25 Gru 2014, o 01:26 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
DikejPL napisał(a): To się zapytam co za ( cenzura ) wymyślił ze w godzine 10 minut zrobię 300 mózgów nietoperzy !?? nie zdążyłem i nie mogę kontynuować q a wpakowałem 15 kamieni... może to nam wyjaśnicie co ? po 1 sam zdążyłem to wszystk zrobić co prawda została mi jakaś minuta/2 ale dałem radę. Po 2 można to kupić a po 3 przed wzięciem zlecenia można narobić Sobie zapasowych a później tylko oddawać. |
|
25 Gru 2014, o 16:43 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Zginąłem w walce z mrozem, dobili go beze mnie, serce mam, mróz nie żyje, a etap niezaliczony
http://scr.hu/1qyn/7bugz |
|
26 Gru 2014, o 13:32 |
|
|
Strona 3 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |