Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zadanie 'Zdrajca"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Serwer: S1
Nazwa postaci: kadziuk Czas: Opis:Zadanie "Zdrajaca" Witam, problem polega na tym, ze nie mge znalezc kobiety w tej wiosce rybackiej. Mialem zadanie z Amelia ( krem na zmarszczki czy cos), lecz zepsulem go, bo powiedzialem ze zgubilem pieniadze czy cos. Teraz zostal mi sam rybak, ale on niechce gadac. Co mam robic w tym momencie, bo szkoda mi zadania (exp), to jakis blad czy tak ma byc. ? Pomoże ktos ? Z gory dzieki.! |
10 Paź 2011, o 20:35 |
|
Duma Forum!
|
Czy dobrze rozumiem, ze nie mozesz znalezc Anmenial? Ona zawsze stoi w jednym miejscu niezaleznie, czy masz jakiegos questa, czy nie http://www.wiki.taern.pl/index.php/Anmenial
|
10 Paź 2011, o 22:30 |
|
Mistrz Gry
|
Kadziuk podaj dokładny tytuł etapu jaki masz.
No fajnie ale w całym zadaniu Zdrajca nie ma dialogu z Anmenial... Po sprawdzeniu wychodzi że masz 3 etap zadania Zdrajca czyli dialog z Romanem czyli poszukaj leśniczówki _________________ |
10 Paź 2011, o 22:55 |
|
Duma Forum!
|
A kto powiedzial, ze kobieta jest w wiosce rybackiej? Jest w wiosce, ale nie rybackiej
|
10 Paź 2011, o 23:02 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
gdzie jest lesniczowka ?
tam gdzie drwale ? |
11 Paź 2011, o 18:16 |
|
Duma Forum!
|
To juz niestety sam musisz znalezc, w ostatecznosci zapytaj na czacie w grze.
|
11 Paź 2011, o 21:58 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |