Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenie od Kapitana Bertolda
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
Serwer: S3
Nazwa postaci: Szymdaro Czas: Opis: Nie ma napisane co trzeba zrobić Zadanie podobno było 3-etapowe. Nie widać jednak żadnych etapów. Można oddać zlecenie po zabiciu tych 15 bandytów/łotrów. Podobno kolejnym etapem było zabicie jakiegoś bossa w wieży oraz 5 bandytów w drużynie, z której to wypadają plany bandytów, jednak tych etapów nie robiłem. Same plany bandytów można tak zdobyć nie robiąc zlecenia, a tylko bijąc 5 bandytów. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
29 Lis 2011, o 00:42 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 26 Lis 2011, o 06:28 Posty: 26 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
I tu właśnie jest problem, bo jak wezmiesz zlecenie i masz do zdobycia plany bandytów to każdy może te drużyne zabić a wtedy dupa ze zlecenia , zróbcie to jak zawsze ze tylko osoba biorąca zlecebnie może zabić tych 5 bandytów.
_________________ Drumen s3 |
13 Gru 2011, o 11:11 |
|
Współpracownik Gnarla
|
5-tka z planami bandytów respi się tak jak granitowy golem wiec możesz ją bić kiedy ją zobaczysz. A co do kapitana bertolda to z tego co zauważyłem to daje on jedno z trzech zadań losowo: na 15 bandytów \ łotrów, zdobycie planów bandytów, i 4-rka w strażnicy
_________________ DarkenRall-Barbarzyńca lvl 103[s1] Rall - rycerz 75lvl s1Postać turniejowa Jestem duchem twoich ofiar jestem piekelną karmą Jestem twym najgorszym wrogiem możesz mówić na mnie Arioch. Wiedza to skarb... ja nie jestem chciwy wiec zostawiam ją dla innych |
14 Gru 2011, o 23:04 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |