![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Blad w q Wola ducha Kamieni.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 22 Sty 2011, o 16:08 Posty: 170 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Scherlok Czas: Rozpoczecie walki 16:00 koniec 16:07. Opis: Witam mam problem w q Wola ducha Kamieni. Problem polega na tym, iż zabijając Retha w karczmie Tzahara, nic mi sie nie wyswietlilo, a takie bylo me zadanie, wyszedlem i wszedlem, a tam na nowo odrodzony Reth. Chyba cos jest nie tak, jesli sie myle, prosze o odpowiedź:P _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
7 Paź 2011, o 16:26 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 27 Lut 2011, o 10:24 Posty: 627 Miejscowość: Mokradła . Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 154 razy Nick w grze: DaQu Serwer: Tolnor ![]() |
Po 1 Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną,
Sprawdź dokładnie co pisze w -info o Quescie- Moze jakiś screen z błędu, info o Q? |
7 Paź 2011, o 16:29 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 22 Sty 2011, o 16:08 Posty: 170 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Polecenie mam takie :
Załącznik: bez tytułuh.JPG No tak jak mowilem wczesniej, pokonałem( w grupie) Retha, wyszedlem, wszedlem z/do baru i tam on jak nowo odrodzony, zadne info po zabiciu mi sie nie wyswietlilo czy cos w tym stylu. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
7 Paź 2011, o 16:34 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 27 Lut 2011, o 10:24 Posty: 627 Miejscowość: Mokradła . Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 154 razy Nick w grze: DaQu Serwer: Tolnor ![]() |
Zabij Retha jeszcze raz.
Tak pisze w info, jeśli coś nie pyknie trzeba robić to co w info napisane. (Przy większości bugach w Q tak się robi) Jak zabijesz go, napisz czy problem został rozwiązany czy dalej masz jakiegoś buga. |
7 Paź 2011, o 16:36 |
![]() |
![]() |
|
Ok, zaraz skołuje ekipe i ubijemy dziada, moze chetny daq ?
![]() Dodam że : Przed zabiciem Retha mialem to samo polecenie, co po zabicu Retha, czyli tak jak bym go nie zabił , no a mam świadków że zabiłem : Donatello, Dante, Bonebreaker, i ktos co ma nick podobny do NewYork czy jakoś tak ![]() Jak zbiore po raz 2 ekipe na Retha i go ubijemy to wrzuce ss. Edit : Po 2 razie zaliczylo. Do zamkniecia. _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
7 Paź 2011, o 16:43 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
nie wiem czy do zamknięcia, bo skoro zabiłeś go 2 razy to chyba coś nie tak
![]() uciekłeś/zginąłeś przy 1 próbie? |
7 Paź 2011, o 17:39 |
![]() |
![]() |
|
To było tak :
Rano, godzina koło 6:00 (Wczorajszego dnia) mialem wlasnie odnalezc Retha, na czacie mi powiedzieli ze jest w karczmie, ale musze mieć ekipe 50+, no to zebralem 4 śmiałków i poszlismy, niestety się nie udało, i musialem isc do szkoly. Jak wróciłem, znów zebralem ekipe (silną tym razem ![]() No i teraz jest dobrze, bo zaliczylo. Tylko niewiem czy zaliczylo mi dobrze. Po zrobieniu wszystkich zadan, zakonczylem tego questa, ale nie dostalem kasy, expa itp. Quest z zadan tez zniknal, byl w wykonanych ( No i jest do tej pory). Poszedlem na masyw Dmorther bo ponoć tam jest zimowa horda ( Na sam koniec questa kaplan mi powiedzial ze horda jest w masywie ). Udalem sie do obozowiska magów i mi tam powiedzieli zebym poszedl do studni. Chodzi o to że nie dostalem wynagrodzenie za ukończony quest ![]() Mozliwe ze tak ma być, i qust sie pojawi po dojsciu do starca w studni/obok. Jak dojde, dam znać _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
8 Paź 2011, o 08:56 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Całkiem możliwe, że przy pierwszej próbie wykończyłeś kumpli Retha, a nie jego samego. Musi być ded npca, żeby pchnęło ten etap.
Expa nie ma, bo to tylko część większej całości ![]() ![]() |
8 Paź 2011, o 09:39 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |