![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Quest Ludzie z Miasta
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 23 Lip 2010, o 23:06 Posty: 371 Miejscowość: Tam za szafą Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: DariusVortex Czas: Przed chwilą Opis:W zadaniach pisze ze wpadlem na trop tych ludzi, tylko że nie zaznaczone gdzie a w trakcie dialogu gdy miał powiedzieć gdzie mam isc wyskoczył powyższy komunikat ![]() Uploaded with ImageShack.us |
26 Lip 2011, o 21:15 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Dzięki za zgłoszenie. Poprawione.
|
27 Lip 2011, o 11:29 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 23 Lip 2010, o 23:06 Posty: 371 Miejscowość: Tam za szafą Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
A ktoś podpowie gdzie teraz isc?
|
28 Lip 2011, o 16:41 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 13 Cze 2011, o 23:45 Posty: 134 Miejscowość: Gdansk Podziękowano: 19 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
To i ja się podepnę,co by nie robić jeszcze jednego tematu.
Otóż w q Ludzie z Miasta nie mogę przejść do następnego etapu.Nie wiem czy się coś spsuło u mnie czy może ja nie mam czegos jeszcze wykonane...ale sytuacja wygląda następująco: lecę do koldzicy która ma mi do przekazania jakieś wiadomości o ludziach z miasta.Jej tekst jest na zielono,ja to czytam,rozmawiam i wychodzę.Nastepnie udaję się do strażnika z którym tez rozmawiam.I na tym koniec.Nic mi sie nie odznacza że z nimi rozmawiałam a jak wracam do koldzicy to ona znów mi mówi na zielono to samo.Strażnik również.Czy to oznacza ze na tym etapie cos się zawiesiło u mnie?Od kilku dni jest to samo,nic się nie zmienia,nic nie odznacza że juz z nimi przeprowadzałam rozmowę a oni nadal zieloni w gadce.Po wskazówce Sandhya iż następny do pogadania powinien byc(podobno,nie było pewności) imperialny przy bramie do m2 i udaniu się do niego,stwierdzam że nie chce ze mną gadac ![]() Się rozpisałam.Mam nadzieję ze wyjaśniłam o co mi chodzi:) http://imageshack.us/f/5/koldzica.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/98/stranikv.jpg/ _________________ Caryca-Druid-s3 |
8 Wrz 2011, o 22:54 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Idź na bagna
![]() ![]() ![]() _________________ ![]() ![]() |
8 Wrz 2011, o 23:03 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 13 Cze 2011, o 23:45 Posty: 134 Miejscowość: Gdansk Podziękowano: 19 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
Oooo...Bóg Ci zapłać dobry człowieku
![]() Wszystkich nawiedziłam ale tego typa nie akurat ![]() Zadanie zrobione,dziękuję ![]() Nie ma za co~Naz _________________ Caryca-Druid-s3 |
8 Wrz 2011, o 23:36 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 9 Cze 2010, o 11:20 Posty: 8 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Tosca Serwer: Tolnor ![]() |
I ja mam problem,wszyscy wymienieni powyżej npc,jak najbardziej dają wskazówki,jednak strażnik na bagnach nie ma mi nic o nich do powiedzenia niestety i zostaje zastopowany z tym questem. Pytanie czy da się coś z tym zrobić tak bym nie musiał całej misji od początku zaczynać? Pozdrawiam.
Znalazłem,całkowicie zapomniałem o tej lokacji. Dzięki. _________________ MO s1 Ostatnio edytowany przez Tosca 19 Paź 2011, o 21:35, edytowano w sumie 2 razy |
19 Paź 2011, o 18:41 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Strażnik w Kemenak wspomina o bagnach, potem jest Adair, pospaceruj porządnie po wszystkich bagnach jakie znasz w Taernie
![]() _________________ ![]() ![]() |
19 Paź 2011, o 19:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |