![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenie na żelazo
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 19 Sty 2011, o 18:34 Posty: 85 Miejscowość: Mielec/Kraków Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 21 razy ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: różne Czas: 2:58, jakoś tak Opis: Zrobiliśmy gildiowo zlecenie na żelazo (Rekher na postaci Masarta, MorokCienia, Hard, Metan i Avedruid). Oddaliśmy je, dostaliśmy 0 expa i kasy, 200 żelaza. Oprócz Druta i Metana. Z kolei Morok nie może wrzucać do gildii surowców - znaczy może, oprócz żelaza. I nie wiadomo o co chodzi. Wszyscy zlecenie pooddawali itp. Takie niefajne cuś, i zamiast 1k żelastwa oddaliśmy 400, bo tyle dało radę:/ EDIT: Morok jednak nie dostał żelaza w ogóle. Nie zmienia to faktu, że przetworzonego ze zbierania też nie mógł oddać. edit 2 - Metan jednak dostał, ale nie mógł oddać. _________________ Nie z krzyża jestem zdjęty - Bóg. Ani czerwonej gwiazdy starzec. Kocham czerń, kocham noc, Pluję na prawo, bo kocham wolność. |
27 Lis 2011, o 04:02 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 19 Sty 2011, o 18:34 Posty: 85 Miejscowość: Mielec/Kraków Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 21 razy ![]() |
Powtórka z rozrywki - ja i Avedruid w ogóle nie dostaliśmy żelaza za zlecenie. Alsatian z kolei nie moze oddać.
_________________ Nie z krzyża jestem zdjęty - Bóg. Ani czerwonej gwiazdy starzec. Kocham czerń, kocham noc, Pluję na prawo, bo kocham wolność. |
27 Lis 2011, o 20:46 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Rozumiem zlecenie brane u Bertolda tak?
|
28 Lis 2011, o 14:34 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 18 Mar 2011, o 23:51 Posty: 43 Miejscowość: W. Podleś Podziękowano: 67 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Nick w grze: masart ![]() |
Jest brane od imperialnych to zlecenie, a dokładniej od Harewalda. Także ten problem się pojawia przy zleceniu od Sekretarza na drewno. Wykona się drużynowo zlecenie, a nic się drewna nie dostanie na postać żadną.
_________________ Masart s2 Ostatnio edytowany przez masart, 30 Lis 2011, o 09:49, edytowano w sumie 1 raz |
28 Lis 2011, o 14:48 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 2 Lut 2011, o 02:15 Posty: 12 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Zbanowany (!) Rekher prosił o to, abym napisała, iż chodzi o zlecenie od imperialnych
|
29 Lis 2011, o 00:44 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Pisałem priva chyba z Rekherem. Bertold kilka zleceń daje. Opiszcie które dokładnie zlecenia nie dają nagród. Opis typu "Wybiłem bandytów. Nie dostałem żelaza".
|
29 Lis 2011, o 01:50 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Sytuacja analogiczna, tyle że z drewnem. Zlecenie wyglądało normalnie - ubiliśmy grupkę arcyłotrów, wróciliśmy do sekretarza - nie dostaliśmy drewna. SS: http://imageshack.us/photo/my-images/846/zlecp.png/
Jeśli to ma znaczenie - ja prowadziłem kiedy braliśmy zlecenie, a przy okazji pomogliśmy komuś zrobić inne. Lecz i tak w żaden sposób nie powinno to wpływać na przyznanie nagrody. |
29 Lis 2011, o 15:25 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |