![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
próba druidów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Taciana Czas: ok. od 2 tygodni Opis: po zabiciu drzewców wybrałam znalezienie maga problem jest taki, że jaskiniach go nie ma podobno ma być tam gdzie drzewce ale przeszukałam już chyba całą jaskinię i ani ja ani koleżanka nie możemy go znaleźć Czy to jest Livrim? jeśli tak to problem jest inny- nie mogę z nim walczyć |
2 Mar 2012, o 11:31 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 16:57 Posty: 334 Miejscowość: Khazad Land Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 59 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Tak, to Livrim. To możecie go znaleźć, czy nie w końcu?
![]() Jeśli nie możesz z nim walczyć z jakiegoś powodu, to niech Ci GM etap spróbuje zresetować. _________________ \m||m/ W grze: Beron - legalna postać, oryginalny Beron na s2 ![]() Role w Taernie: głównie animator. Kilka kłestów też się napisało. |
2 Mar 2012, o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
znalazłam Livrima ale z jakiegoś powodu nie mogę z nim walczyć
![]() jak z nim gadam to rozmowa wygląda tak : Livrim- Czego tu szukasz przybyszu? Ja- [Bywaj] nie mam innych opcji do wyboru |
2 Mar 2012, o 11:56 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
A sferę animacji posiadasz w plecaku?
_________________ ![]() ![]() |
2 Mar 2012, o 13:37 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
jaką sferę animacji?
|
2 Mar 2012, o 14:01 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Przedmiot który się tak nazywa posiadasz w plecaku czy nie?
2 Mar 2012, o 14:05 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
nie mam nawet nie wiem kiedy powinnam dostać
|
2 Mar 2012, o 14:35 |
![]() |
![]() |
|
W takim razie zgłoś się do GM na serwerze i pokaż mu temat to Ci doda sferę i powinno pójść dalej zadanie.
2 Mar 2012, o 14:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |