![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Niedociągnięcie Questu "Zielona Granica"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 16 Gru 2012, o 23:28 Posty: 2 Miejscowość: brzozowica duża Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: HahilaaA Czas: 01/01/2013 21:55 Opis: Witam. Jak już ktoś tworzy questy to mógłby trochę pomyśleć na końcówce a nie zakończyć go niedociągnięciem. Mianowicie "Sami Swoi" etap zadania "Zielona Granica" w którym mamy się udać jaskiniami do Alarill dostajemy peta - Białego Nietoperza". Mi ten pet nie padł w queście i go wyexpiłem na prawie 27 lvl kosztem własnego doświadczenia ponieważ w rozmowie questowej niema wzmianki iż pet nie jest od wiedzmy, a tylko ze po "dednięciu" można wykupić na bagnach. Prosiłbym aby po zakończeniu etapu ten pet znikł albo niech nie traci doświadczenia jak już padnie. Trochę denerwujące jest że wbijałem mu lvle a po jego "dedzie" gdy brakowało mu do 27 dokładnie 33k idę sobie do wiedźmy go odkupić a tu nagle widzę 20 lvl. Zmieńcie rozmowę lub peta na "wiedźmowego" bo tego typu wiadomości będzie dużo więcej. Zamieszczona data i godzina jest czasem "dednięcia" peta Pozdrawiam _________________ Trouch VD 74 s2 Ruffless BRB 47 s2 Yahoov VD 43 s1 YahooŁ UK 30 s1 HahilaaA RYC 28 s1 |
2 Sty 2013, o 00:27 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Nietoperz z Q jest jednorazowy, było gdziekolwiek napisane że jest inaczej?
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
2 Sty 2013, o 00:38 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Czy gdziekolwiek było napisane, że jest jednorazowy? Darmowy futrzak, którego można odzyskać u hoberl za platynę/złoto, gdy padnie.
|
2 Sty 2013, o 00:42 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 16 Gru 2012, o 23:28 Posty: 2 Miejscowość: brzozowica duża Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Kyth Moire napisał(a): Czy gdziekolwiek było napisane, że jest jednorazowy? Darmowy futrzak, którego można odzyskać u hoberl za platynę/złoto, gdy padnie. i to rzuff powinno ci wystarczyc jezeli chodzi o twoj komentaz do mojego wpisu dotyczacego tego questu. nq \o/ _________________ Trouch VD 74 s2 Ruffless BRB 47 s2 Yahoov VD 43 s1 YahooŁ UK 30 s1 HahilaaA RYC 28 s1 |
2 Sty 2013, o 01:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |