![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Quest Dekonstrukcja
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: Vanpir Czas: Wczoraj Opis: W drugiej misji - eskorta Sajewa do karczmy. Po dotarciu do karczmy, wejściu do środka , wyjściu, obgadaniu ze wszystkimi okolicznymi NPC, kilkukrotnej wizycie zgodnie z lokalizacją na mapie - zero reakcji, Sajew jak siedział zemną tak siedział, dziwna ta eskorta. W związku z czym go odesłałem w karczmie i nadal zero reakcji w kontynuacji questa. Czy tak ma być? |
|
2 Mar 2013, o 09:39 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Walczyłeś z piątką bandytów?
_________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem ![]() Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< |
|
2 Mar 2013, o 11:19 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Nic mnie po drodze nie zaatakowało.
|
|
2 Mar 2013, o 11:31 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Czyli jak rozumiem kiepsko dopracowany, wystarczy pójść inną trasą jak zapewne było w moim przypadku, i odesłać gościa bo sam nie chciał zostać w karczmie - i quest quest skopany nie da się go ukończyć.
|
|
2 Mar 2013, o 11:47 |
![]() |
|
![]() |
||
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Tytuł etapu podaj dokładnie.
Czy miałeś instancję w karczmie? _________________ ![]() ![]() |
|
2 Mar 2013, o 12:03 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Etap: Odeskortuj Sajeva do karczmy.
Instancji nie było. Po wejściu do karczmy nic się nie działo. Po drodze nic mnie nie atakowało, więc go odesłałem w karczmie. |
|
2 Mar 2013, o 12:18 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Nie wpadł bym na to że misja eskortowania może polegać na tym żeby latać po mapach i szukać kogoś do zabicia. Po prostu poszedłem do karczmy ;]
|
|
2 Mar 2013, o 12:25 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() ![]() |
W takim razie to najprawdopodobniej błąd. Jeśli eskortujesz Sajeva od burdelu, po drodze nic Ciebie nie atakowało, a w karczmie (mając Sajeva jako peta) nie masz instancji Questowej, musisz poprosić GM-a o reset tego etapu.
Co do powyższego - nie masz latać po mapce, tylko powinieneś mieć tą instancję właśnie w Karczmie Lesgara. _________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem ![]() Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< |
|
2 Mar 2013, o 13:43 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Dzięki za info.
|
|
2 Mar 2013, o 14:08 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Dziwna sprawa ale po dedzie pojawiłem się nie tam gdzie powinienem a w instancji questu, z tym że z komunikatem że przegrałem walkę z bandytami i mam zapytać Barmana o Sajeva.
Myślę że wymaga to dopracowania. |
|
2 Mar 2013, o 19:57 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |