![]() |
Strona 1 z 4 |
[ 35 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenie od Taisha-Zielona komnata nie do przejścia -->S1<--
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Nowikov Czas: 26.06.2013r. 16.50 Opis: Witam. Proszę o zapoznanie się z problemem, jestem przekonany, że dotyczy on większości ludzi na stopniu lvlowym 55-85.Otórz zapewne kojarzycie zlecenie od Taisha koło chatki Darko Gnarla. Zasady ukończenia zlecenia są proste. Dostajemy 3 grupki do zabicia ,z których wypadają rudy miedzi .kiedy wszystkie 3 rudy oddamy Taishowi honoruje nas nagrodą pieniężną w zakresie ok.280-420k.Od czasu, gdy owe zlecenie weszło w życie stało się ulubionym zleceniem wielu osób. Jednakże ostatnimi czasy zlecenie stało się a wykonalne przez stałą część zlecenia-Zieloną Komnatę .Od czasu ostatniego restartu niestety przy samej komnacie ułożyła się tak wielka liczba mobów, że jak się jest samemu ,lub z jednym kolegą/koleżanką to zrobienie tego zlecenia w 35 minut(czas zlecenia) jest niemożliwe! Jednak wielu ludzi ratuje fakt bycia w gildii i korzystanie z jej dóbr(teleport).Nie jest to w porządku ,że tylko ludzie będący w gildiach z teleportem mają jakąś szansę to zlecenie zrobić. Ostatni up pokazał, że Ekipa Taernu wspiera graczy nienależących do żanej gildii. Trzymając się tego motywu apeluję o restart serwera 1 w którejś z nocy. Nie chodzi mi tu o zaburzenie nocnej gry niektórym naszym kolegom, ale o to, by każdy mógł zrobić to zlecenie. Rary są teraz drogie a jedyny stały zarobek niektórych graczy jest właśnie z owego zlecenia. Po restarcie serwera moby zmieniają swoje położenie,co zapewne zauważyliście oraz zostało to potwierdzone przez członka Ekipy. Niestety sam nic nie zdziałam. Dlatego apeluję do wszystkich graczy serwera1-pomóżcie sobie, sprawcie, by to zlecenie zabierało wam mniej czasu, mniej miksturek i kończyło się zawsze powodzeniem. Dodajcie psoty, że Wam też to bardzo przeszkadza/utrudnia życie. Z całego serca dziękuję Administracji Taernu za rozpatrzenie mojej prośby i zrestartowanie serwera.Zapewne wszyscy ci,co "pomstwoali"poniżej równierz wam dziękują. Pozdrawiam Administrację Taernu oraz wszystkich tych,co wspólnie ze mną próbowali namówić Ekipę do restartu. Nowikov _________________ Nowikov 85 lvl barba na S1(aktualnie nie grający) Oswoiłeś mnie więc jesteś za mnie odpowiedzialny.Tylko serce widzi prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Nowikov 15 Lip 2013, o 02:06, edytowano w sumie 2 razy |
|
26 Cze 2013, o 17:13 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
Owszem . Wg. mnie Nowikov ma racje . Przebic się do zielonej samemu to masakra . Niedosyć , że dużo potków leci to jeszcze czasu malutko .
Pozdro Voodep |
|
26 Cze 2013, o 17:21 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Zgodzę się z tym, mam tylko 34lvl lecz "starsi" znajomi też proszą o pomoc :]
|
|
26 Cze 2013, o 17:29 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 16 Paź 2011, o 20:44 Posty: 26 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 9 razy Nick w grze: TSH ![]() |
sam często robię to zlecenie i naprawdę nie wyobrażam sobie jak ludziki bez teleportu dają radę wrócić przez to bagno mieszcząc się w czasie, wiadomo łatwo być nie powinno ale lekki balans jest tu potrzebny
_________________ DreamHunters Veni Vidi Vici na zawsze w sercu |
|
26 Cze 2013, o 17:36 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Tez sie zgodze. poprostu porazka tam jest z iloscia mobow. mogli by to troche wyczyscic zwlaszcza ze na same duszki coraz mniej osob chodzi.
_________________ Szczur mo 103 RazerDr dr 94 SzczurDudu druid 51 Psycholek vd 24 Objawiona ryc 23 |
|
26 Cze 2013, o 17:40 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 22 Sty 2011, o 16:08 Posty: 170 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Po update, który był z tydzień temu około 1 w nocy tak się stało, bez teleportu z zielonej komnaty nie ma szans na powodzenie zlecenia
http://scr.hu/0ly/sbaci _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
|
26 Cze 2013, o 17:41 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona
Rejestracja: 15 Sty 2013, o 22:57 Posty: 75 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Zgadzam sie pozdrawiam xxadrianxx
|
|
26 Cze 2013, o 17:51 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
79 barba bez gildii bez lipy robie to zlecenie xD wychodze przez duszki xD
|
|
26 Cze 2013, o 17:54 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
również się zgadzam z przedmówcami coś się poje******* po ostatnim małym upku
|
|
26 Cze 2013, o 17:55 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Moootul napisał(a): 79 barba bez gildii bez lipy robie to zlecenie xD wychodze przez duszki xD Spoko,ja też wychodzę duszkami,widać nie załapałeś o co chodzi-chodzi o sytuację kołlo zielonej komnaty a nie o teleport!Przeczytaj jeszcze raz mój temat w sprawie ![]() _________________ Nowikov 85 lvl barba na S1(aktualnie nie grający) Oswoiłeś mnie więc jesteś za mnie odpowiedzialny.Tylko serce widzi prawdziwe. |
|
26 Cze 2013, o 17:58 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 4 |
[ 35 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |