![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd w zleceniu na sztaby (kłest na kase od Truna)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 2 Mar 2012, o 21:22 Posty: 96 Miejscowość: Oxenfurt Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 157 razy ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Ludgarion Czas: bez znaczenia Opis: Już drugi raz pojawił mi się następujący błąd: gdy próbuję wziąć zlecenie na kolejną sztabę od Caii (od Caia'i, nie wiem jak to imię odmienić poprawnie), a nie upłynął czas pauzy między zleceniami, zlecenia wziąć nie mogę, nie przeszkadza to jednak, aby z ekwipunku zniknęła sztabka żelaza, potrzebna do wzięcia tego zlecenia. Podobnie jest w Kemenak u Rentora, tyle ze tu znika sztabka ołowiu. Przed wgraniem ostatniej aktualizacji, z pewnością sztaby nie znikały. |
18 Sty 2014, o 03:19 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 18 Sty 2014, o 21:24 Posty: 95 Podziękowano: 25 razy Otrzymanych podziękowań: 243 razy Nick w grze: Vanessa Serwer: Tolnor ![]() |
Dodam, że to samo pojawia się w przypadku zlecenia na honor z patentami.
Zlecenia wziąć nie możemy, ze względu na pozostały czas, jednak patent jest nam zabierany. _________________ Tikki! Kropkuj! Taaaaaaak! Niesamowita Biedronkaaaaa! |
18 Sty 2014, o 21:31 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |