![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bug
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 5 Lis 2012, o 12:09 Posty: 119 Miejscowość: Demother Podziękowano: 29 razy Otrzymanych podziękowań: 27 razy Nick w grze: Gondolf ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: x Czas: x Opis: Mam pewien bug. Robię quest rechot rozpaczy. Mam zdobyć ryby od Murraga, bądź walczyć. Gdy idę do Murraga... nie ma nic, co mogłoby mi pomóc. Po prostu nie ma dialogu dot. ryb. _________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze ![]() Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
4 Kwi 2014, o 11:54 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Murrag nigdy nie posiadał ryb w ofercie, sprawdz proszę hasło "Dorsze" na Wiki.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
4 Kwi 2014, o 12:29 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
Buhaha "smiechłem"
![]() _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
6 Kwi 2014, o 10:42 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 1 Paź 2012, o 19:14 Posty: 271 Miejscowość: Gromakowice Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 37 razy Nick w grze: PLpenguin ![]() |
Zdobnadz 10 dorszy (nie filetow)
==================== @up: najwyrazniej nowy gracz nie wie co to wyspa jak 10%+ nowych w taernie (pamietaj, kiedys byly inne czasy i niewazne jaki lvl to tam sie kase farmilo a teraz to tylko malze, ew. halit) |
22 Kwi 2014, o 15:54 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |