![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
problem z q "sami swoi"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 18 Mar 2012, o 16:18 Posty: 91 Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Czaha ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: PaAdam Czas: Opis: serwer hc, piwnica w hacie romana, wspomniany quest, etap połóż list. Zamiast opcji "połóż list" czy coś, mam tylko "bywaj" (nieprzytomny limu) ps. relog nie pomógł. 2.ps. możliwe że to przez to że nie mam chusty z jakiegoś powodu, śmierć mi raczej nie zabrała bo nie mam zgonów, ale nie ma tej chusty podobnie jak reszty przedmiotów, które były w eq. dotyczy to 5 plat kluczy, jakiejś laski, czapy, naszyjnika, może czegoś jeszcze. Zależy mi na razie tylko na chuście i tych kluczach (dziennej nagrodzie za premke) Scaliłem, używaj opcji edytuj~ Dragonn |
31 Lip 2014, o 17:46 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Sprawa kontynuowana na supporcie więc temat zamykam.
_________________ ![]() ![]() |
2 Sie 2014, o 21:32 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |