![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bład - nie można się zalogować, zlec ... strzelił
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: nieges Czas: 18.11.2014 godzina 18:59 Opis: Ostatnio straciłem zlecenie na kasę, teraz na ogniwo, wiem, że Wam też przykro, ale zrozumcie mnie, że jak tak dalej będzie, to przyjdzie pora zmienić grę na inna, jak mi znowu kolorowy odpisze, że to nie tu się zgłasza, to niech niech się tym zajmie i przeniesie do odpowiedniego tematu, bo głupie komentarze to i moja córka umie napisać... |
18 Lis 2014, o 20:01 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Maj 2011, o 03:07 Posty: 1229 Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 463 razy Nick w grze: Gildartz ![]() |
Nikt Ci tego do innego tematu nie przeniesie, bo tu nie o temat chodzi. Zapraszam tutaj: http://support.taern.pl/ tam zobaczymy, co się da z tym zrobić. Temat do zamknięcia.
_________________ ![]() ![]() ![]() |
18 Lis 2014, o 20:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |