![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Q: "Igła w stogu siana"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Paź 2015, o 19:46 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Airashii ![]() |
Serwer: S5
Nazwa postaci: Airashii Czas: Opis: Witam, wykonałam tytułowy quest i nie mogę go oddać. W informacji mam napisane: "Porozmawiaj z Trinu. Masz już komplet informacji na temat zaginionych osób. Zgłoś się do Trinu i złóż raport." Kiedy idę do Trinu mówi mi "bywaj", nieważnie czy pójdę do tej przed, czy w namiocie. Kiedy wchodzę do namiotu pojawia się ta kłódeczka na górze, czyli mam go tylko dla siebie (nie wiem czy tak jest zawsze przy tym namiocie, ale zwykle tak bywało właśnie przy questach). Może ta informacja okaże się przydatna, ale zrobiłam już wszystkie pozostałe questy, oprócz tego do oddania mam już tylko fabularny, ale muszę mieć 28 lvl (mam 27), wybrałam Trinu (q: "Koty za płoty"). |
17 Paź 2015, o 19:59 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Z tego co napisałaś rozumiem że Igła jest zarówno w zakładce wykonane jak i niewykonane?
_________________ ![]() ![]() |
19 Paź 2015, o 19:41 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Paź 2015, o 18:56 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Nikolaax ![]() |
Mam ten sam problem, zadanie mam w wykonanych i niewykonanych i również nie mogę rozmawiać z Trinu.
|
19 Paź 2015, o 20:27 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Paź 2015, o 19:46 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Airashii ![]() |
Jest tylko w tych do wykonania.. Upraszczając, po prostu nie mogę jej oddać.
|
21 Paź 2015, o 08:29 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 12 Mar 2012, o 12:46 Posty: 1968 Miejscowość: Łódź Podziękowano: 293 razy Otrzymanych podziękowań: 1598 razy Nick w grze: Sokoliskoo Serwer: HardCore ![]() |
Był i tu i tu
![]() Naprawione. _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
21 Paź 2015, o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |