Autor |
Wiadomość |
Mdeyna
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 12 Gru 2013, o 14:25 Posty: 42 Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy
Serwer: Tolnor
|
Błąd w quescie próba
Wystąpił błąd w queście próba.
Do dostarczenia pozostał mi lazuryt i lód, i nie mogę niestety zrealizować tego zadania, gdyż po wejściu do lokacji z lazurytem mogę jedynie teleportować się do jaskini nieopodal kemenak.
Natomiast lód pojawił mi się przy wykonywaniu questa Zimowa Horda, i nie mogłem go zebrać.
I prosze mi nie pisać o supporcie, taką politykę się tu prowadzi że nie mogę z supportu skorzystać.
_________________ Ten granatowy barbarzyńca z Larkas
|
31 Sty 2016, o 15:46 |
|
|
Nazgull
Mistrz Gry
Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy
|
Re: Błąd w quescie próba
Podaj dokładny tytuł etapu i byłoby miło jakbyś podał nick i serwer.
31 Sty 2016, o 16:06 |
|
|
Mdeyna
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 12 Gru 2013, o 14:25 Posty: 42 Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy
|
Wybacz moją lakoniczną wiadomość, ale jest to spowodowane frustracją wynikłą z tego że już kiedyś tego questa prawie ukończyłem, a potem jakieś zmiany w nim zostały wprowadzone, i musiałem się męczyć drugi raz.
A więc : Nick postaci: Mdeyna Serwer: Larkas Etap : Wróć do Alfiryka.
Ze względu na to że etap powtarza się kilka razy to uściślę - mam już wszystkie składniki oprócz lodu i lazurytu. Etap ten ''zaskoczył'' zdaje się kiedy w quescie Zimowa Horda ubiłem kilka orków w jaskini na płaskowyżu (pojawił się tam lód, ale nie mogłem go zebrać) Choć nie dam sobie głowy za to urwać.
Oprócz tego w lokacji w której powinienem móc zebrać w jakiś sposób lazuryt jedyną opcją interakcji jest teleport w okolice Kemenak (sprawdzałem rownież tabulatorem, czy nic mi nie umknęło)
|
31 Sty 2016, o 16:17 |
|
|
Nazgull
Mistrz Gry
Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy
|
Zrób proszę ss jak wygląda insta z dynamitem oraz ss półki.
31 Sty 2016, o 16:59 |
|
|
Mdeyna
Jedną nogą w Haligardzie
|
Screenshot Półki : http://scr.hu/43y/96uvjSCrennshot jaskini z lazurytem : http://scr.hu/43y/bep76
|
31 Sty 2016, o 17:33 |
|
|
Mdeyna
Jedną nogą w Haligardzie
|
@Refresh
SPRAWA ZOSTAŁA ZAŁATWIONA.
Do zamknięcia.
|
1 Lut 2016, o 17:53 |
|
|
|