![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szczyt marzeń Ostlor
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Serwer: Ostlor
Nazwa postaci: Mallboroman Czas: - Opis: Quest zaciął się z formułką: "Masz wydobyty z żelastwa Manuał Lugusa. Przy okazji odbyłeś int. z Olgierdem. Idź na stok do... olbrzymó. Będzie tam Gorag, którzy przekaże Ci dalsze instrukcje." Idę do Goraga, mówi: "Uwolniłeś Manuał.... Pokaż mi księgę" Księgi nie mam w eq, mogę wybrać 1 opcję dialogową: "Bywaj" Mogę prosić o dodanie księgi do eq, albo inna pomoc? |
12 Kwi 2016, o 08:13 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Musiałeś dawno tego questa zacząć skoro jeszcze to masz
![]() _________________ ![]() ![]() |
12 Kwi 2016, o 11:06 |
![]() |
![]() |
|
Dzięki! przy okazji mogłeś podać ID Manuału, bo GM szuka i znaleźć nie może
![]() |
12 Kwi 2016, o 12:44 |
![]() |
![]() |
|
12:44 Straciłeś:
12:44 Rejestr Goraga 1-3 (1) 12:44 Straciłeś: 12:44 Rejestr Goraga 4-5 (1) 12:44 Straciłeś: 12:45 Otrzymałeś: 12:45 Manuał Lugusa (1) Dzięki! Sprawnie rozwiązane przez StayAlone. |
12 Kwi 2016, o 12:46 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |