Pitaszek
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Lis 2016, o 12:52 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
Nick w grze: Pitaszek
Serwer: HardCore
|
Błąd Quest Leokadia
Serwer: Duneb Nazwa postaci: Pitaszek Czas: 28.11.2016 Opis: Serwer Duneb, postać Pitaszek, Quest Leokadia
Po kilkumiesięcznej przerwie wróciłem do gry. Wykonywałem Quest Leokadia- miałem zabić nieumarłych zebrac ich resztki by przywołać Obserwatora- przed przerwą w grze miałem już wszystko... No i niestety- obecnie nie mam żadnych resztek (flaki nieumarłego)- w zadaniach pokazuje niejako że wszystkie zebrałem. Nawet jak wybije wszystkich w osadzie nic nie wypada. Próbowałem ponownie rozmawiac z Sommnusem, Trinu, Deonem i nic... Wymarła osada jest zblokowaną jako moja lokacja i nawet innych graczy tam nie spotykam. Próbowałem nawet z innym graczem który miał ten sam Q... pomogłem ubiłem obserwatora... Na chwilę Wymarła osada się odblokowała a potem znowu... Tak jakby Q się zblokował... Nijak nie mogę przywołać tego Obserwatora.. Proszę o Pomoc !!
|
Pitaszek
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Lis 2016, o 12:52 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
Nick w grze: Pitaszek
Serwer: HardCore
|
Re: Błąd Quest Leokadia
Hmmmm... ale tych resztek nie da się kupić !!!
|