Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bug - zadanie z hersztem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Serwer: S3
Nazwa postaci: Kurakkk Czas: Opis: Zorganizowałem już flaszkę, idę do herszta mam dialog, umiera koleś któremu dał spróbować i dialog dalej nie "idzie", nie atakują i nic się nie dzieje, zaatakować samemu też nie mogę. W zakładce zadania mam etap - Otruj Herszta, w plecaku Mieszek złota do przekupienia za czytanie listu. Można odblokować wykonanie zadania do końca oraz usunąć ten mieszek z EQ ? |
23 Lip 2011, o 00:47 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
czy ktoś mi powie jak to rozwiązać ?
|
25 Lip 2011, o 20:55 |
|
Duma Forum!
|
Czy jakis GM zmienial Ci cos w quescie, albo dodawal / usuwal jakies przedmioty? Masz zatruty alkohol wytworzona z jabcykowki i jadu pajakow?
|
25 Lip 2011, o 23:13 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Żaden GM nic nie zmieniał, nie mam alkoholu tylko worek złota - jednak robiłem to co trzeba aby alkohol uzyskać i herszt niby daje się napić komuś tam - nie mam opcji zrobić jabcokówki tylko już mam zadanie otruć herszta i patrzeć jak ginie - do tego momentu cały quest jest zrobiony.
|
27 Lip 2011, o 21:32 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
czy tak tutaj wygląda obsługa gracza ???
tyle dni bez reakcji to chyba rekord w grach tego typu w jakie grałem |
30 Lip 2011, o 08:38 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zobacz ile jest nieodczytanych postów z błędami.
Poczekaj, nie długo GM się tobą zajmie. _________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
30 Lip 2011, o 08:59 |
|
Pogromca Valdaroga
|
niekoniecznie musisz wiedzieć, że zajmują się Twoją sprawą. niejednokrotnie sprawdzają coś, nie informując o tym całego świata.
|
30 Lip 2011, o 13:30 |
|
Duma Forum!
|
Ok, mam rozwiazanie Twojego problemu, jak bedziesz, to popros na czacie GMa i pokaz mu ten temat, niech GM Ci doda zatruty alkohol ID 312.
Ja bym prosila, bys opisal dokladnie przebieg wykonywania questa od momentu kupowania jabcykowki od romana, poprzez uzyskiwania trucizny u hoberl i jakhabala. -Co robiles, by przejsc do kolejnych etapow? -Jakie przedmioty dostawales? -Czy miales w trakcie jakies problemy z questem? (a jakby Torgerd, albo Beron tu zajrzeli to pytanie do nich, po co sa dwa rozne etapy otrucia herszta? gracz mial ten z numerem 23). Są dwa dla wersji z żyjącym Erafem, lub z ubitym Erafem 23 to etap z ubitym - Beron |
30 Lip 2011, o 17:00 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
proszę o usunięcie pozostałego worka złota z eq
|
5 Sie 2011, o 23:19 |
|
Duma Forum!
|
a z tym to tu viewtopic.php?f=77&t=6307
|
5 Sie 2011, o 23:20 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 79 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |