![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Instancja z Hersztem, z lekka problem.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Sie 2011, o 02:22 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Tomunio Czas: 23:35 Opis: Krótko i zwięźle: zalogowałem przed Hersztem, spotkałem tam dzielnego woja, poprosiłem go o pomoc w przemalowaniu facjaty wyżej wspomnianego, dołącza się do mnie, wchodzę do instancji - zonk. Instancja jest jego. Przeszliśmy całą, zero mobów, bo je chwilę wcześniej wybił. No to relogamy - double zonk, bo dalej ten sam problem. Widać to na niżej załączonym screenie. Oto ja, stoję sam w instancji, jako Mąż Stanu, Jedyny Prawowity, Przeciwko Nikczemności, Przestępczości i Masonerii. http://screenshooter.net/0078994/kjpbmmu help plx Problem rozwiązany, po prostu trzeba było wejść z kimś innym do instancji. Może komuś to pomoże? |
27 Sie 2011, o 23:47 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Najwyrazniej poprzedni kolega mial tam questa. To normalne.
|
28 Sie 2011, o 05:28 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |