![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Korzenie a modyfikator obrażeń
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Paź 2015, o 11:55 Posty: 137 Podziękowano: 67 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy Nick w grze: JeeanD Serwer: HardCore ![]() |
Jestem bardzo ciekawa w odpowiedzi na ten bug. Chociaż nie mogę sama tego sprawdzić.... zostanie to pewnie owiane tajemnicą z powodu balansu w grze.
_________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
27 Wrz 2017, o 20:37 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Paź 2015, o 11:55 Posty: 137 Podziękowano: 67 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy Nick w grze: JeeanD Serwer: HardCore ![]() |
srk... tego posta chciałam wysłac na priw.. nie wiem jak to zrobiłam
![]() _________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
27 Wrz 2017, o 20:49 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Tyle że ten bug psuje balans w grze, szczególnie na hlvl, gdzie ilość modyfikatorów mocno wzrasta przez jest większa skala błędu. Bardziej ciekawi mnie to, że mając gotowe testy przez 2 miesiące nikomu się nie chce tego sprawdzić i do tego ustosunkować.
|
29 Wrz 2017, o 11:05 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |