![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zjadło mi punkty umiejętności:)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 17 Kwi 2011, o 20:30 Posty: 20 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
barbatos. s3.
robiliśmy wieżę i w trakcie dostałem awans. zajmowalem się nowymi umiejętnościami a przewodnik zaczął walkę:) i wg mnie zjadło mi punkty umiejętności:) jak możecie to sprawdzić, będę wdzięczny:) z poważaniem barbatos |
25 Cze 2011, o 16:06 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Zrob screeny umiejetnosci (lacznie z tymi z 1 zakladki) i podaj jaki masz nick postaci. Sprobuj tez czyszczenia przegladarki (usuwanie plikow cookies i pamieci podrecznej).
|
25 Cze 2011, o 17:06 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Bez screenów nie pomożemy.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
30 Cze 2011, o 23:46 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Podstaw sobie do wzoru na łączą sumę pkt umiejętności: (Aktualny lvl - 1) * 2 = Łączna suma pkt.
I zobacz czy te które możesz rozdysponować + te które dałeś w umiejętności dają są sobie równe. 1 lvl um = 1 pkt 2 lvl um = 3 pkt 3 lvl um = 6 pkt 4 lvl um = 10 pkt 5 lvl um = 15 pkt 6 lvl um = 21 pkt 7 lvl um = 28 pkt Jak się nie zgadza to zgłoś. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
1 Lip 2011, o 21:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |