![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wyssanie duszy (ssanie many) - kpina?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Zgodnie z wolą graczy - zaraz po podklasach i balansie umiejętności. Czyli nadal zgodnie z obietnicą, biorąc pod uwagę że nie ma terminu. To, że sama sprawa jest odsuwana z miesiąca na miesiąc... to już inna kwestia.
Wracając do tematu: Ssanie u vd jest i tak niezwykle skuteczne. Owszem, ciężko wyssać GMO i podobne bossy... ale to kwestia wprawy. Macie ssanie na 7, czy jak zwykle na niskim poziomie? Te 25% macie wtedy, kiedy fizole zaczynają mocno go bić - czyli kiedy przestawił deff? Obrona wręcz jest bardzo wrażliwa na niższy poziom hp oraz zabranie PA. Już dalej maglując tego GMO, po zdjęciu powyżej 12 PA bardzo często zostaje 100% na atak wręcz - zwykle krótko, bo jak barba zacznie nawalać młotkiem, to klękajcie narody ![]() Co do pvp - zbyt potężne. Wyssać wrogiego druida to ogromna przewaga taktyczna. Sheed na chi też pewnie za to nie podziękuje. Łuk straci manę na lodową/ognistą i zmysły. MO (dożył tak długo?) też straci praktycznie wszystko. Podsumowując, ssanie jest o wiele gorsze od podpalenia. Podpalenie z resami zadaje zadziwiająco mało dmg, a mając u boku druida wystarczy odczarowanie i uleczenie. Ssanie jest "ostateczne" i zbyt pomocne dla vd. |
19 Sie 2011, o 12:37 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Podpalenie nie jest mocną umiejętnością, podczas gdy wyssanie może całkowicie pozbawić przeciwnika "broni".
Nie można kłaść obu umiejętności na szalkach tej samej wagi. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
19 Sie 2011, o 15:16 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
No Ale EsAmo Zastanów Sie PAtrzysz tylko pod PVp Niepatrzysz Na to ze Niemozna Wyssac Z Mobów Mo Bez Tego podpalenia Jest i tak Zajebisty.
Np Ssanie Idziesz NA smoka I JAk Ma Sobie Vd Wyssac Na 10% max 25% Dopiero MAja Szanse Jak smok ma zdjęte Punkty Akcji Z Obrony Fizycznej Ha i tutaj teraz VD ma słaba Obrone fizyczna Ponieważ Jest Postacia MAgiczna Wiec Mo Go Podpala Jak Pieska Pluto. ![]() ![]() Co da te Wyssanie Zanim vd WYssa mane To juz moze LEzec Na plecach Bo dostanie 2 Hity od dobrego mo. Zanim sie wypowiecie pograjcie se Postaciami.. Według Was Uroki słusznie Osłabnione Ale Jak ma Wsadzic urok Vd jezeli ma sie teraz 4 pa w uroki Ja Osobiscie GRam Łucznikiem I Daje Se 4 pa W Uroki I Vd Mi Nic niezrobi A ja niemam Wogóle Wiedzy Gdzie tu sprawiedliwośc Ja chcem Walczyc Równo z ludzmi _________________ Buby Łuk 87 S1 KOX! |
20 Sie 2011, o 12:41 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 3 Lip 2011, o 17:14 Posty: 278 Miejscowość: Wałbrzych Podziękowano: 43 razy Otrzymanych podziękowań: 127 razy Nick w grze: Jachu Serwer: Tolnor ![]() |
Można zrobić tak, że nie do końca z całej wiedzy idzie trafienie, a z jakieś jej części na przykład 30-40%. Nie raz jest na prawdę ciężko.
Jak wspomniałem w pierwszym poscie, takie załamanie - 95 many, Aura Cienia - 114, która ma niską, a nawet śmieszną sznasę trafienia jak na takie zużycie. |
20 Sie 2011, o 12:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |