|
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wyssanie duszy (ssanie many) - kpina?
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Pogromca Valdaroga
|
Zgodnie z wolą graczy - zaraz po podklasach i balansie umiejętności. Czyli nadal zgodnie z obietnicą, biorąc pod uwagę że nie ma terminu. To, że sama sprawa jest odsuwana z miesiąca na miesiąc... to już inna kwestia.
Wracając do tematu: Ssanie u vd jest i tak niezwykle skuteczne. Owszem, ciężko wyssać GMO i podobne bossy... ale to kwestia wprawy. Macie ssanie na 7, czy jak zwykle na niskim poziomie? Te 25% macie wtedy, kiedy fizole zaczynają mocno go bić - czyli kiedy przestawił deff? Obrona wręcz jest bardzo wrażliwa na niższy poziom hp oraz zabranie PA. Już dalej maglując tego GMO, po zdjęciu powyżej 12 PA bardzo często zostaje 100% na atak wręcz - zwykle krótko, bo jak barba zacznie nawalać młotkiem, to klękajcie narody Co do pvp - zbyt potężne. Wyssać wrogiego druida to ogromna przewaga taktyczna. Sheed na chi też pewnie za to nie podziękuje. Łuk straci manę na lodową/ognistą i zmysły. MO (dożył tak długo?) też straci praktycznie wszystko. Podsumowując, ssanie jest o wiele gorsze od podpalenia. Podpalenie z resami zadaje zadziwiająco mało dmg, a mając u boku druida wystarczy odczarowanie i uleczenie. Ssanie jest "ostateczne" i zbyt pomocne dla vd. |
| 19 Sie 2011, o 12:37 |
|
|
Duma Forum! |
Podpalenie nie jest mocną umiejętnością, podczas gdy wyssanie może całkowicie pozbawić przeciwnika "broni".
Nie można kłaść obu umiejętności na szalkach tej samej wagi. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
| 19 Sie 2011, o 15:16 |
|
|
Błądzący w Tunelach |
No Ale EsAmo Zastanów Sie PAtrzysz tylko pod PVp Niepatrzysz Na to ze Niemozna Wyssac Z Mobów Mo Bez Tego podpalenia Jest i tak Zajebisty.
Np Ssanie Idziesz NA smoka I JAk Ma Sobie Vd Wyssac Na 10% max 25% Dopiero MAja Szanse Jak smok ma zdjęte Punkty Akcji Z Obrony Fizycznej Ha i tutaj teraz VD ma słaba Obrone fizyczna Ponieważ Jest Postacia MAgiczna Wiec Mo Go Podpala Jak Pieska Pluto. Co da te Wyssanie Zanim vd WYssa mane To juz moze LEzec Na plecach Bo dostanie 2 Hity od dobrego mo. Zanim sie wypowiecie pograjcie se Postaciami.. Według Was Uroki słusznie Osłabnione Ale Jak ma Wsadzic urok Vd jezeli ma sie teraz 4 pa w uroki Ja Osobiscie GRam Łucznikiem I Daje Se 4 pa W Uroki I Vd Mi Nic niezrobi A ja niemam Wogóle Wiedzy Gdzie tu sprawiedliwośc Ja chcem Walczyc Równo z ludzmi _________________ Buby Łuk 87 S1 KOX! |
| 20 Sie 2011, o 12:41 |
|
|
Walczący z drzewcami Rejestracja: 3 Lip 2011, o 17:14 Posty: 278 Miejscowość: Wałbrzych Podziękowano: 43 razy Otrzymanych podziękowań: 127 razy Nick w grze: Jachu Serwer: Tolnor |
Można zrobić tak, że nie do końca z całej wiedzy idzie trafienie, a z jakieś jej części na przykład 30-40%. Nie raz jest na prawdę ciężko.
Jak wspomniałem w pierwszym poscie, takie załamanie - 95 many, Aura Cienia - 114, która ma niską, a nawet śmieszną sznasę trafienia jak na takie zużycie. |
| 20 Sie 2011, o 12:55 |
|
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |