![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
-> Zajrzyj tutaj - zbiór obecnych błędów w Umiejętnościach
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Wtapianie ma chyba blednie podana trudnosc [Poprawione. ~ EsAmo]
|
15 Lut 2011, o 11:39 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Front Kick 6 i 7 poziom ma tą samą szanse trafienia [Weryfikowane. ~ EsAmo]
Kontrola Oddechu czas trwania skilla jest o 1 więcej jak w opisie [Poprawione. ~ EsAmo] _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
15 Lut 2011, o 14:07 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 20:27 Posty: 196 Miejscowość: Nowy Sącz Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
U sheeda:
cios w wątrobe - nie wyświetla szansy trafienia [Poprawione. ~ EsAmo] udeżenie ci - czasem nie wyświetla szansy trafienia [Zgłoszone do poprawki. ~ EsAmo] _________________ Ja tylko udaje ze walczę, tak naprawdę jestem maskotką drużyny ![]() |
15 Lut 2011, o 14:34 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 19 Sty 2011, o 03:16 Posty: 421 Miejscowość: Wwa/Krk/Hamburg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 130 razy ![]() |
Przy zarzuceniu rozkazu przez rycerza, pisze "zwiekczenie~" zamiast chyba zwiekszenie [Poprawione. ~ EsAmo]
_________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa ![]() Dzieki. Wszystkim. |
17 Lut 2011, o 03:17 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Pare razy zauwazylem nastepujacy blad. Daje np. mierzony (trwa 5 rund) i np. wyloguje mnie, zgine wroce do grupy i mob od poczatku ma pokazane, ze mierzony bedzie trwal nadal5 rund. Nawet gdybym wrocil nie tracac zadnej tury, powinno wyswietlac ze pozostaly 4 tury trwania buffu bo przeciez jedna juz minela. Teraz nie wiem czy to jest tylko blad wyswietlania czy buff jest automatycznie przedluzany. Mam nadzieje, ze wytlumaczylem to w miare czytelny sposob jak na taka pozna godzine
![]() * * EsAmo Prawdopodobnie błąd tylko w wyświetlaniu, opisz to możliwie czytelniej np. w formie punkt - zdarzenie. _________________ http://demotywatory.pl/2014205/I-tak-zawsze%22A |
22 Lut 2011, o 02:46 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Sty 2011, o 06:55 Posty: 438 Miejscowość: Bdg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy ![]() |
Widze, ze nikt nie wspomniał, że uderzenie cienia ma złe zużycie many w opisie
![]() prawdopodobnie na kazdym poziomie, rzeczywiste zużycie jest mniejsze. [Zgłoszone na samym początku, poprawione. ~ EsAmo] _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch ![]() Brotherhood Of Death |
22 Lut 2011, o 15:34 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
mam takie pytanie odnosnie korzeni u druida, w opisie jest na lvl 3 czas trwania 3, na 4 lvl czas trwania 4. w czasie walki nie ma roznicy miedzy tymi lvl, wiem bo nabijalem skilla.
[Poprawione. ~ EsAmo] |
8 Mar 2011, o 03:10 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Skill lvl 1- 2 tury
lvl 2 - 2 tury lvl 3 - 2 tury lvl 4- 2 tury lvl 5- 3 tury. Później się to już nie zwiększa, ciągle 3 tury [Poprawione. ~ EsAmo] _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
8 Mar 2011, o 07:51 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
FURIA - obniża celność zadawanych ciosów w opisie um nic o tym nie ma, że zmniejsza szanse trafienia [Poprawione. ~ EsAmo]
|
10 Mar 2011, o 16:10 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Mierzony Cios
W opisie umiejętności jest: atak fizyczny: -...% szansa trafienia atak dystansowy: -...% szansa trafienia, natomiast po zadaniu ciosu opis jest taki: "obniża atak magiczny i dystansowy" [Poprawione. ~ EsAmo] |
8 Kwi 2011, o 10:43 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |