![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd z resami na żywioły.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 25 Wrz 2011, o 09:52 Posty: 24 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Tak jak w temacie dzisiaj wychwyciłem błąd dotyczący resów, miałem go już kilka razy kiedyś zakończył się śmiercią na duszku lodu. Nie wiem z jakiego powodu powstaję ale zmniejsza on resy oraz czasem pancerze, punkty życia i inne statystyki tak jak na zamieszczonym niżej ss proszę o sprawdzenie tego buga.
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
9 Lis 2011, o 20:27 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Jesteś w 100% pewien, że faktycznie powoduje do dostawanie zwiększonych obrażeń, a nie jest to tylko błąd w wyświetlaniu? Czy zmieniałeś może eq na postaci?
Wtrącę się na wszelki wypadek ![]() - po jakim działaniu lub w jakich okolicznościach błąd występuje, - czy po relogu problem znika. Pzdr. EsAmo |
9 Lis 2011, o 23:51 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 25 Wrz 2011, o 09:52 Posty: 24 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Tak jestem w 100% pewien że powoduje to dostawanie zwiększonych obrażeń, dzieje się to przy zmianach eq ale nie zawsze i nie tylko, problem znika po relogu jednak trzeba brać pod uwagę to że będąc na instancji typu duszki lub mając zlecenie po relogu utraci się je.
|
10 Lis 2011, o 09:41 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Co do zlecenia sie zgodze, ale bedac w instancji i robiac relog nie traci sie jej (no chyba, ze jestes wylogowany dluzej niz 10 minut).
|
10 Lis 2011, o 17:32 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |