![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[D]Błąd w opisie taranu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Taran na 6 i 7 poziomie ma taki sam mnożnik celności i dmg (procenty).
http://scr.hu/6kx/zko4q - poziom 7 http://scr.hu/6kx/3vbi2 - poziom 6 |
21 Maj 2013, o 17:46 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
To nie błąd, tylko taka jest ta umiejętność. Taran na 7 zabiera 4 PA, a nie jak na 6 poziomie 3, oraz zabiera więcej kondycji. Uzasadnione jest zatem nie zwiększanie szansy trafienia i dmg.
Pozdro _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
21 Maj 2013, o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Nie jestem pewien, bo znikome mam doswiadczenie do tej profesji, ale sadze, ze wszystko jst tak jak ma byc. Procenty obrazen i celnosci sie nie zwiekszaja tylko na 7 poziomie taram zabiera wiecej PA (4) niz taran na poziomie 6 (3PA). Uwazam, ze nie jest to blad, a jesli sie myle i kogos wprowadzilem w blad to przepraszam.
![]() _________________ Druid & Sheed |
21 Maj 2013, o 17:50 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Praktycznie w każdej umiejętności na każdym poziomie wzrasta jej dmg i celność, więc stwierdziłem że rzucę to na forum, na wszelki wypadek
![]() |
21 Maj 2013, o 17:54 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
Autor tematu ma rację. Jest to błąd w opisie. Na 7 poziomie jest trochę większa szansa trafienia i większe dmg. Poprawimy
![]() |
8 Cze 2013, o 13:30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |