![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[BUG] Zmiana EQ w trakcie walki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 3 Lut 2012, o 15:15 Posty: 475 Miejscowość: Orzesze Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 135 razy ![]() |
Przed ostatnią rundą bicia jaskółki, zmieniłem w trakcie walki Żmij na Istav, w celu expienia innych rarków i oto co się stało:
- pozostał wygląd Żmija (tak jakbym go nie zmienił) - statsy zmieniły się na te z Istava (poznałem po tym, że doszło trochę many) - bonusy pozostały ze Żmija (dostałem 3 dodatkowe hity, mimo że buty miałem w plecaku, więc nie było innych rarków, które mogłyby je wygenerować) - na koniec bossa dostałem expa tylko do Mauremysa (więc Żmij został pominięty, poniekąd słusznie) Gdyby ktoś się zainteresował, sytuacja miała miejsce dziś, około 11:10. _________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember ![]() +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
6 Paź 2013, o 11:18 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 13 Paź 2011, o 22:01 Posty: 799 Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 195 razy Nick w grze: Eld ![]() |
też tak dosyć często mam - zdejmuje miecz, a nadal go widzę, zdarzały się sytuacje gdy przy jego zdejmowaniu nie widziałem nawet tarczy, a przy niej nie 'majstrowałem' i oczywiście fizycznie była założona
_________________ We are all the same, players in the game. |
6 Paź 2013, o 11:29 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
mikhell napisał(a): Przed ostatnią rundą bicia jaskółki, zmieniłem w trakcie walki Żmij na Istav Przewijało się już wielokrotnie na Forum: po zmianie itemów bonusy działają jeszcze rundę. Chociaż wcześnie chyba nikt tego tak dokładnie nie opisał. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
6 Paź 2013, o 12:20 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 15 Mar 2013, o 14:28 Posty: 36 Miejscowość: Kamenak Podziękowano: 25 razy Otrzymanych podziękowań: 36 razy ![]() |
Mój kolega umie strzelać z tasaka, nawet go nie zmienia na łuk O_o
Mi się zdarzyło krytyczne z łuku ;p (miałem na sb topór, pozostał wygląd łuku) i kolega to widział, nie tylko ja xd _________________ Deesh - brb s3, lvl 85 Turniejowe: Vodoxus, Deesha, Rycóch, DeeshAlfa, Desik. |
1 Lut 2014, o 11:39 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 25 Lut 2013, o 19:38 Posty: 378 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 176 razy Otrzymanych podziękowań: 105 razy Nick w grze: Zuzialol ![]() |
Ja dość często walcze w PvP, hity z łuku albo strzały z miecza to norma
![]() _________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 ![]() Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
1 Lut 2014, o 20:19 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Taki jest mechanizm gry. Właściwości z psycho/setów/epików po "zdjęciu" podczas walki zostawiają swój bonus przez kolejną rundę. Statystyki są modyfikowane natychmiast po zmianie = w tej samej rundzie. Wygląd również ulega zmianie analogicznie do statystyk.
Exp_item zostaje przyznany "na zmieniony" przedmiot, nawet jeżeli zmiana nastąpiła w ostatniej rundzie. Reasumując jedyną cechą, która aktualizuje się z jednorundowym opóźnieniem to właściwości broni. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
1 Lut 2014, o 20:54 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |