![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
100% mimo defa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 25 Paź 2015, o 18:08 Posty: 42 Podziękowano: 48 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: Linfour ![]() |
Dziś bijąc kleszcze i mając def 501, jeden z nich bił mnie na 100%. Ktoś mi już mówił o podobnym przypadku, że po mimo defa miał 100%, znajomy na weżach to samo. Ktoś się z tym spotkał? Nowy bug?
|
6 Kwi 2017, o 19:55 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 10 Lis 2011, o 16:32 Posty: 274 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 15 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Taerjanczy Serwer: Tolnor ![]() |
Ja miałem podobnie na moranie, tylko tam Gorag mi zabrał PA, i leciałem na 100%.
_________________ Druid 120 - OFF VooDoo - 116 OFF "Największą sztuką jest przejść przez piekło i nie stać się diabłem." |
7 Kwi 2017, o 08:39 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Może błąd wyświetlania rozdanych PA? Częsty błąd, widać tak jakby były rozdane, a nie są.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
7 Kwi 2017, o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 7 Wrz 2016, o 10:46 Posty: 143 Podziękowano: 49 razy Otrzymanych podziękowań: 143 razy Serwer: HardCore ![]() |
Przenoszę do działu z błędami. Dzięki za info, spojrzymy na to.
|
7 Kwi 2017, o 10:37 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Widać teraz trzeba zakładać temat z błędami w karczmie, przynajmniej ekipa je dostrzega ... Fajnie, że zrobiłeś porządek na forum, jednak przyglądanie się wybranym błędom jest nie fair.
Uważam, że powinniście analizować każde zgłoszenie i dawać jasną odpowiedź, czy błąd istnieje, czy nie, czy to naprawiacie, czy macie w nosie, czy sprawdzacie. Wiadoma jest lista priorytetów, ale błędy, które nie są krytyczne u was są tak daleko w kolejce, że za 10 lat z nimi nic nie zrobicie. Chyba, że liczycie, że po przepisaniu na nowy silnik w TBR same się naprawią albo chcecie po wydaniu TBR otworzyć nowy rozdział na błędy tylko spotkane w wersji 3D, a to co jest obecnie źle puścić w niepamięć. Nawet był używany system tagowania zgłoszeń według przypisania konkretnym inżynierom, to takie proste wstawić w temacie np: [D], [W], [K]. Nie wiem czemu ekipa od tego odeszła, teraz nie ma żadnej odpowiedzialności ani nawet informacji, czy ktokolwiek się tematem interesuje. Dziesiątki tematów w dziale z błędami pozostają bez żadnej odpowiedzi, reakcji, naprawienia, w tym wiele mających realny wpływ na wynik walk. Pozdro _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
7 Kwi 2017, o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 10 Paź 2015, o 07:58 Posty: 13 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 15 razy Nick w grze: Dabon ![]() |
Witam.
Ostatnimi czasy na dojsciu na admirała wiele osób także skarżyło się na ten błąd, SzymDaro myśle, że o rozdanie pa jednak tu nie chodzi. _________________ Ave Player vs Player /// W grze od 24.01.12 /// Pierwsze miejsce i absolutny pogromca Ligi: Dabon (Ostlor). - 12.08.2018 Pierwszych miejsc: 61 Drugich miejsc: 34 Trzecich miejsc: 33 |
7 Kwi 2017, o 18:51 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 25 Paź 2015, o 18:08 Posty: 42 Podziękowano: 48 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: Linfour ![]() |
Dokładnie, zaczynając bić kleszcze zrobił sobie taktyke i ciaglę jej używałem wiec nie mogl to byc wizualny błąd ze zlym rozdaniem PA.
|
7 Kwi 2017, o 20:04 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 10 Lis 2011, o 16:32 Posty: 274 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 15 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Taerjanczy Serwer: Tolnor ![]() |
Zgadzam się w przypadku moim to błąd rozdania PA, ale kleszcz nie odbiera PA wiec tam taki błąd nie powinien wystąpić.
_________________ Druid 120 - OFF VooDoo - 116 OFF "Największą sztuką jest przejść przez piekło i nie stać się diabłem." |
8 Kwi 2017, o 11:16 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Paź 2015, o 11:55 Posty: 137 Podziękowano: 67 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy Nick w grze: JeeanD Serwer: HardCore ![]() |
Szymdaro napisał(a): Widać teraz trzeba zakładać temat z błędami w karczmie, przynajmniej ekipa je dostrzega ... Fajnie, że zrobiłeś porządek na forum, jednak przyglądanie się wybranym błędom jest nie fair. Uważam, że powinniście analizować każde zgłoszenie i dawać jasną odpowiedź, czy błąd istnieje, czy nie, czy to naprawiacie, czy macie w nosie, czy sprawdzacie. Wiadoma jest lista priorytetów, ale błędy, które nie są krytyczne u was są tak daleko w kolejce, że za 10 lat z nimi nic nie zrobicie. Pozdro Racja. Błędy powinno się zgłaszać w temacie z błędami. Chociaż przyznam że gdybym nie zgłosiła błędu dmg u Ploxa i Twiga w dziale ze zmianami w grze to pewnie nie zostało by to naprawione. Suport analizuje i wie ![]() Podobnie działa polski parlament czy jakoś tak.. _________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
8 Kwi 2017, o 18:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |