![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd dot. podpalenia Maga Ognia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 2 Mar 2017, o 16:37 Posty: 5 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: PanGabeczka Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: Larkas
Nazwa postaci: YoungGąbka Czas: 15:23 Opis: Hejo, dzisiaj uczestnicząc w walce PvP zauważyłem dziwną sytuację. Mag ognia mając 22pkt kondycji próbował podpalać rycerza, dodatkowo dodam, że miał zatrucie. Przed rycerzem mówiąc slangiem graczy "ukłonił się" dwukrotnie, następny atak przeszedł przez ochronę rycerza i dostałem go ja, oczywiście przede mną owy mag nie "ukłonił się" tylko oddał normalny atak. Z tego co wiem, podpalenie na siódmym poziomie zabiera 23pkt kondycji (zgaduje, że miał na 7, w końcu ma 132 lvl ![]() ![]() pozdrówki _________________ Kick's game is just rude, don't get jujitsued. voodoo spoczywa w pokoju od 16 kwietnia 2019r. banned by: nie wiem pozdruwka nara |
31 Gru 2018, o 16:44 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 18 Paź 2014, o 23:39 Posty: 57 Podziękowano: 132 razy Otrzymanych podziękowań: 56 razy Nick w grze: Los Serwer: Tolnor ![]() |
Może jednak nie miał na 7, a ochronka puściła przy pierwszym ataku, lecz przez przyśpieszenie animacji najpierw wykonał późniejsze ataki w rycerza na które już mu kondycji nie starczyło.
_________________ Mag Ognia 140 |
2 Sty 2019, o 00:15 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |