![]() |
Strona 11 z 11 |
[ 106 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 7, 8, 9, 10, 11 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zawieszone walki - Larkas, Ostlor, Duneb, HC
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 22 Paź 2012, o 21:06 Posty: 16 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 9 razy Nick w grze: Cyryll ![]() |
Serwer - Ostlor
Zawieszony gracz - Zirill Mapa - Las orków podczas pomocy w q komus zawiesilo mi postac i tak od soboty wieczor. NIe moge zalogowac gdyz postac w walce i wywala mnie z serwera. Prosze o pomoc _________________ FIRE FOREVER !!! |
19 Lut 2017, o 12:00 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Gru 2011, o 23:02 Posty: 4 Miejscowość: Leszno Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam
Serwer - Larkas Masyw Dmorther, składzik Dwa zawieszone zwierzaki ( mój i znajomej) w walce Nelina - pet aquaera - Jaskółka Matame - pet czarny ogar - Pistacja Z góry dziękuję za pomoc. |
6 Sie 2017, o 20:17 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Paź 2017, o 22:16 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: rvertez ![]() |
ERROR TWEEN: frameC / Dziki Ogr[type Function] - Prosimy o wklejenie tego błędu na forum.
przez błąd w walce dzis o godzinie 21:47 musiałem sie relogowac i przez ta zginął pet domagam sie oddania mi peta biały ogar mój nick to rvertez jesli musze cos jeszcze powiedziec prosze sie skontaktowac w miare szybko pod tym postem niestety nie posiadam ss bo nie sadziłem ze moze cos takiego sie wydarzyc |
18 Paź 2017, o 22:21 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 6 Paź 2016, o 16:22 Posty: 16 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Bimberius Serwer: Tolnor ![]() |
zawieszona walka pod wieżą koło karczmy(larkas) ciekawa sprawa jak sie chce obejżeć druzyne tarczy wylogowywuje
|
21 Maj 2018, o 07:14 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Maj 2018, o 12:25 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: MrDevilone Serwer: HardCore ![]() |
tego błędu na forum.
ERROR TWEEN: frameC / Rybostwór Wojownik[type Function] - Prosimy o wklejenie tego błędu na forum. ERROR TWEEN: frameC / Rybostwór Wojownik[type Function] - Prosimy o wklejenie tego błędu na forum. Serwer: Duneb Gracz: MrDevilone Lokacja: Wrak na plaży, siedziba Ichtiona |
29 Maj 2018, o 12:29 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Sty 2017, o 19:45 Posty: 2 Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Serwer: Ostlor ![]() |
|
10 Lut 2019, o 09:53 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 11 z 11 |
[ 106 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 7, 8, 9, 10, 11 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |