![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Utrata hp do 0
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Szymdaro Czas: Opis: Błąd nie jest groźny, ale wygląda dziwnie. Gdy postać straci punkty życia do równego 0 w trakcie walki gracz umiera (przewraca się) i losuje karty, ale jednocześnie postać po przewróceniu się powstaje co widzą pozostali gracze (osoba umierająca tylko przez ułamek sekundy z racji kart). _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
5 Maj 2016, o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 10 Maj 2015, o 15:00 Posty: 187 Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 53 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Albo pada i gdy ataki dane w gracza który padl przechodza na martwego ktory wstaje i otrzymuje atak (widzialem tez wyssanie many martwemu mobowi). Głownie w pve sie zdarza
|
25 Maj 2016, o 17:21 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 8 Sty 2015, o 22:04 Posty: 416 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 83 razy Nick w grze: NephaleMo ![]() |
I ciekawą kontynuacja tego buga jest jedna z dwóch rzeczy:
1, Gracz zdąży wskoczyć w next rundzie i sobie stoi na swoich zwłokach 2. Gracz wskoczy z 1 rundą przerwy i wtedy w next sobie zwłoki robią ucieczkę na zasadzie wyskakującego z walki peta po padnięciu jego pana. Widziałem już obie opcje. P.S. wyssanie many to jedno, nieraz widywałem normalny regularny atak w martwego moba, np pies mi zagryzał zabitą alfę.b Widywałem też graczy dobijających trupy jakimś atakiem przechodzącym. _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
25 Maj 2016, o 22:37 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |