![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Niezniszczalny Odbijacz Ataków Podróżników
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 18 Sty 2014, o 21:24 Posty: 95 Podziękowano: 25 razy Otrzymanych podziękowań: 243 razy Nick w grze: Vanessa Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: Larkas
Nazwa postaci: Vanessa Czas: 24/h Opis: Bijąc sobie podróżników w schronisku napotkałem ciekawy błąd w walce (możliwe, że wynika on z faktu, że nikt tego nie bije). Zauważyłem, że zarówno Hoghrat jak i Uwięziony stosując na nich zwykły atak oraz w przypadku Uwięzionego cios pięścią - nie zadają im obrażeń. Można by to tłumaczyć resem, ale nie, bo nawet Hoghrat bije takiego Yeti po 2, a tutaj wynik wynosi 0. Tym bardziej jest to dziwne, że mobki te nie posiadają praktycznie żadnych resów i obrony, więc coś tu nie gra. ![]() Tak, wiem, że nie ma 100% na trafienie, ale musicie mi wierzyć na słowo, że ich ataki wchodzą, ale po prostu nie działają. _________________ Tikki! Kropkuj! Taaaaaaak! Niesamowita Biedronkaaaaa! |
4 Gru 2017, o 20:51 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |